040 209 50 50 Contact

Primulalaan 44 , Waalre

Kaart Brochure
€ 120,- per m² per jaar excl. btw Kantoorruimte Vanaf 172 m2 Kantoorruimte Vanaf 172 m2
.
.
.

Omschrijving

TE HUUR
Primulalaan 44 – 46 / Burgemeester 34 te Waarle

Kantoorruimte vanaf 172 m2

Omschrijving object
Algemeen
In het multi-tenant gebouw ‘De Voldijn’ zijn thans diverse kantoor- en bedrijfsruimten beschikbaar die desgewenst gecombineerd kunnen worden:

Primulalaan 44
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond en 1e etage nader ingedeelde kantoorruimte circa 172 m²
Totaal circa 172 m²

Burg. Mollaan 34A
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
1e etage nader ingedeelde kantoorruimte circa 314 m²
Totaal circa 314 m²

Locatie

Bereikbaarheid
Per auto
De onderhavige locatie is via de Burgemeester Mollaan op slechts twee minuten gesitueerd van de op-/afrit (33) en het gereconstrueerde knooppunt ‘Leenderheide’ waar de A2 (Amsterdam – Maastricht) en A67 (Venlo – Turnhout) samenkomen.

Door de grootschalige ombouw van A2 enkele jaren geleden is de bereikbaarheid via de snelweg dankzij de doorgaande A2 en regionale parallelbanen N2 inmiddels uitstekend en vrijwel geheel zonder files. De doorgaande weg vanuit België/Valkenswaard naar Eindhoven-centrum, de Eindhovenseweg c.q. Aalsterweg, ligt op slechts 200 meter afstand.

Per openbaar vervoer
Aan de Burgemeester Mollaan, waarvan de Primulalaan een zijstraat is, is op slechts 100 meter afstand een bushalte gelegen waardoor het object ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar is.

Parkeren
Bij de kantoren van het complex behoort een eigen parkeerterrein dat middels een slagboominstallatie (intercom) is afgesloten. Hier zijn 45 parkeerplaatsen beschikbaar welke naar rato worden toebedeeld. In overleg bestaat de mogelijkheid om extra plaatsen te huren. Voorts zijn er voldoende (gratis) parkeermogelijkheden in de directe omgeving zoals bij het tegenover gelegen winkelcentrum.

Omgevingsfactoren
De kantoor- en bedrijfsruimten maken deel uit van het verzamelgebouw dat ter plaatse bekend staat als het ‘Voldijn Business Centre’ te Waalre. Dit complex bevindt zich aan de rotonde op de hoek van de doorgaande Burgemeester Mollaan en de wijkontsluitingsweg Primulalaan. Hier zijn vooral (zakelijke) dienstverleners en ICT-bedrijven gehuisvest Zermelo Roostermakers.

De locatie is strategisch gesitueerd tussen enerzijds de internationaal vermaande ‘High Tech Campus’ en anderzijds het groene kantorenpark “Park Diepenvoorde”. De op-/afritten van de Rijkswegen A2 en A67 bevinden zich op nog geen twee minuten rijden. Aan de Burgemeester Mollaan en het aangrenzende ‘Diepenvoorde’ zijn gerenommeerde bedrijven op het gebied van dienstverlening, handel en technologie gevestigd,

zoals het gemeentehuis en ondersteunende diensten van de gemeente Waalre, Verum, Sigma Designs, Acknowledge IT, ADT, Stichting MEE, Schretlen & Co, Jumbo en Action.

Tegenover het complex bevindt zich het wijkwinkelcentrum ‘De Voldijn’, het gevarieerde kernwinkelgebied van Waalre met winkelcentrum “Den Hof” bevindt zich op circa 5-10 minuten loopafstand. Van der Valk ‘Hotel Eindhoven’ bevindt zich direct aan de andere zijde van de A2. De locatie is dankzij de optimale bereikbaarheid per auto, de situering dichtbij High Tech Campus en de uitgebreide voorzieningen in de directe omgeving, ideaal te noemen.

Opleveringsniveau

Kantoorruimte
Het object wordt opgeleverd met o.a. de navolgende voorzieningen:
• Tochtportaal / ontvangsthal met intercominstallatie;
• Aluminium kozijnen met thermopane beglazing en te openen ramen;
• Systeemplafonds met TL-inbouwarmaturen;
• Deels open kantoorvloer, deels huidige kamer indeling* met spreek-/kantoorkamers middels systeemwanden voorzien van glasinzetten en plafondhoge deuren;
• Huidige vloerbedekking*;
• Centrale verwarming middels radiatoren/convectoren met thermostaatkranen, alsmede overwerktimer;
• Binnenzonwering / aluminium jaloezieën*;
• Luchtbehandelingsinstallatie met topkoeling;
• Gescheiden dames- en herentoilet met wasportaal, per etage aanwezig;
• Kitchenette per kantoorunit;
• Wandkabelgoten met wandcontactdozen en huidige UTP-databekabeling*;
• Intercominstallatie t.b.v. slagboombediening;
• Brandpreventieapparatuur, o.a. haspels en handbrandmelders;
• Alarminstallatie*.

*noot: genoemde zaken zijn door een vertrekkend huurder mogelijk achtergelaten en worden door verhuurder eenmalig ter beschikking gesteld. Aanpassingen, reparaties, vervanging en/of verwijdering komen echter voor eigen verantwoordelijkheid en rekening van huurder.

Bedrijfsruimten
Het object wordt opgeleverd met o.a. de navolgende voorzieningen:
• elektrische overheaddeur;
• Indirect gestookte heater;
• Krachtstroom;
• TL-opbouwverlichting;
• Volledige vrije overspanning;
• Monolithisch afgewerkte betonvloer;
• Brandslanghaspels;
• Vrije hoogte circa 6,00 m;

Huurgegevens

Huurprijs kantoorruimte
€ 120,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurprijs parkeerplaats
€ 500,00 per plaats per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn
Vijf (5) jaar en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar.

Opzegtermijn
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar.

BTW
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten kantoorruimte
Voor de kantoren geldt een voorschotbedrag van € 37,50 per m² per jaar, te vermeerderen met btw, inclusief verbruik gas en elektra.

Servicekosten bedrijfsruimte
Voor de bedrijfsruimte(n) geldt een voorschotbedrag van € 18,50 per m² per jaar, te vermeerderen met btw (afhankelijk van het verbruik).

Betalingen
Per drie (3) maanden vooruit.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg, doch spoedig mogelijk.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid

LeesVerberg volledige omschrijving

Kenmerken

Status Beschikbaar

Servicekosten per jaar € 37,-

Bouwjaar 1100

Bouwvorm Bestaande bouw

Energielabel C

BekijkVerberg alle kenmerken

Interesse?
Maak een afspraak

Susan Hoens – van den Hurk


Kantoorruimte
Telefoon 06 41 43 41 01
Whatsapp

Locatie

Primulalaan 44, Waalre

Reviews

Ik was op korte termijn op zoek naar een tijdelijke kantoorruimte in Eindhoven. Uiteindelijk ben ik bij Zoë terecht gekomen. Ze reageerde snel (zelfs op een vrije dag), afspraken konden op korte termijn ingepland worden en ik kon binnen 2 weken al de sleutels ontvangen. Ook op andere vragen heeft ze snel een antwoord of weet ze je door te sturen naar de persoon waar je beter bij terecht kan.

Jomie Jeurgens
Stralend gestemd

Na jarenlang zelfstandig de verhuur van kantoorruimten te hebben verzorgd, werd het in corona-tijd lastiger om geschikte huurders te vinden. Samen met Zoë van The Key hebben we dit opnieuw aangepakt en in korte tijd hebben we al meerdere huurders mogen verwelkomen. Daarnaast scheelt het ook veel tijd en geeft ze goede adviezen. Bedankt voor de fijne samenwerking Zoë!

Michiel Entrop
Business Support Center

Wat fijn om een makelaar te hebben die meteen reageert en de zaken goed regelt.

Sjoerd
Mores Leren

Samen op zoek naar de jouw nieuwe werkplek!