040 209 50 50 Contact

De makelaar voor small workspaces in regio groot Eindhoven.

Een enthousiast team die hun krachten bundelen om met deskundige, maar ‘no-nonsense’ aanpak een comfortabele huisvestingsmatch tussen huurder en verhuurder tot stand te brengen

Susan Hoens – van den Hurk

Kantoorruimte

Na mijn studie HBO Makelaardij is mijn carrière als bedrijfsmakelaar begonnen bij een andere bedrijfsmakelaar uit de regio (2004-2015) vervolgens ben ik een eigen bedrijf gestart wat zich voornamelijk bezighield met verhuur van kleinschalig kantoorruimte in Eindhoven. In december 2021 ben ik begonnen bij The Key en zal ik binnen ons kantoor gaan richten op de verhuur/verkoop van kantoor-/bedrijfs- en winkelruimte en diverse andere aandachtsgebieden bij The Key.

Telefoon 06 41 43 41 01
Whatsapp

Koen van den Biggelaar

Bedrijfsruimten – Winkels

Na mijn HBO studie Small Business en Retailmanagement te hebben afgerond heb ik nagedacht over waar mijn interesse nu het meest naar uit ging. Na een korte meeloop periode bij Verschuuren & Schreppers, waar ik mijn eerste stappen zette in de wereld van bedrijfsmakelaardij wist ik dat ik me verder in de vastgoedwereld wilde ontwikkelen. Nu ben ik al geruime tijd bedrijfsmakelaar binnen The key en focus ik mezelf voornamelijk op de bedrijfsruimtes, beleggingen en winkels.

Telefoon 06 46 06 57 66
Whatsapp

Esteban van der Weijden

Trainee

Vanaf 1 februari is Esteban van der Weijden begonnen zijn afstudeerstage om zijn opleiding Commerciële Economie op de Fontys Hogeschool in Eindhoven te voltooien. “Om mijn opleiding te voltooien wachtte mij enkel nog een afstudeerstage en ik ben blij dat ik deze periode heb mogen doorbrengen bij Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars BV en dat ik mij aan mag sluiten bij het team van The Key. Ik was tot medio juni grotendeels bezig met het schrijven van mijn onderzoek en in de resterende tijd mocht ik meekijken met het bedrijf. Nu ga ik die kennis koppelen aan ervaring en ga met veel plezier aan de slag als trainee waarbij ik mijn drie collega’s ga ondersteunen.

Telefoon 06 14 13 48 33
Whatsapp

Verhuren of verkopen.

Ben je eigenaar van een gebouw en zoek je een nieuwe huurder of koper? Wij verzorgen het hele traject vanaf het eerste contact tot en met de oplevering. Graag komen wij bij je langs om kennis met je te maken. Met een ‘hands-on’ aanpak en een passende creatieve manier brengen wij de verschillende ruimten onder de aandacht bij huurders en kopers. Door onze connectie met Verschuuren & Schreppers hebben we een sterke positie en netwerk in de vastgoedmarkt van de regio Eindhoven.

Aanhuur of aankoop?

Waarschijnlijk heb je zelf al een goed beeld van wat je zoekt. Toch kan het lastig zijn om jouw wensen te vertalen naar een duidelijk zoekprofiel. Daarom beginnen wij altijd met een persoonlijke kennismaking.

Samen met jou formuleren en interpreteren wij alle belangrijke gegevens in een programma van eisen. Alleen zo kunnen wij met je meedenken en actief voor je op zoek gaan naar een optimale locatie voor de komende jaren.

21.700 m²

verhuurd/verkocht in 2023

125

transacties in 2023

4

medewerkers

Reviews

Communcatie is helder en de vaart blijft er goed in. Fijn om met Zoë te werken!

Arlo

Ik ben Erik Stock van Place for Bizz, samenwerkingspartner van The Key. De samenwerking verloopt heel goed met Zoë Fliervoet, korte lijnen en een heel prettig contact. Er wordt snel geschakeld en afspraak is afspraak.

Erik Stock
Place for Bizz

Van oriëntatie tot aan afronding heel plezierig en efficiënt ondersteund door The Key. De ideale plek voor ons kantoor gevonden en heel vlot de procedure doorlopen – waarvoor hartelijk dank!

Patricia Beks
Directrice Tech to Market

Samen vinden we jouw nieuwe locatie. Laat me weten wat je zoekt en wij helpen je verder.