040 209 50 50 Contact

De makelaar voor small workspaces in regio groot Eindhoven.

Een enthousiast team die hun krachten bundelen om met deskundige, maar ‘no-nonsense’ aanpak een comfortabele huisvestingsmatch tussen huurder en verhuurder tot stand te brengen

Zoë Fliervoet

Flex-kantoor

Direct na het afronden van mijn opleiding begon ik in 2014 mijn carrière binnen Verschuuren & Schreppers. Na een kort uitstapje, waar ik ervaring heb op gedaan in de verhuur en commercie in de particuliere markt, ben ik weer terug gekomen om mij te richten op The Key, het zusje van Verschuuren & Schreppers dat zich sinds 1 juli 2018 richt op “Small Workspaces”. Hierin geef ik vooral aandacht aan het toenemende segment van flexkantoren (co-working spaces) en neem ik de continue (online) marketing van het platform dat wij bieden voor mijn rekening.

Telefoon 06 13 59 78 25
Whatsapp

Susan Hoens – van den Hurk

Kantoorruimte – Winkelruimte

Na mijn studie HBO Makelaardij is mijn carrière als bedrijfsmakelaar begonnen bij een andere bedrijfsmakelaar uit de regio (2004-2015) vervolgens ben ik een eigen bedrijf gestart wat zich voornamelijk bezighield met verhuur van kleinschalig kantoorruimte in Eindhoven. In december 2021 ben ik begonnen bij The Key en zal ik binnen ons kantoor gaan richten op de verhuur/verkoop van kantoor-/bedrijfs- en winkelruimte en diverse andere aandachtsgebieden bij The Key.

Telefoon 06 41 43 41 01
Whatsapp

Koen van den Biggelaar

Bedrijfsruimten

Na mijn HBO studie Small Business en Retailmanagement te hebben afgerond heb ik nagedacht over waar mijn interesse nu het meest naar uit ging. Na een korte meeloop periode bij Verschuuren & Schreppers, waar ik mijn eerste stappen zette in de wereld van bedrijfsmakelaardij wist ik dat ik me verder in de vastgoedwereld wilde ontwikkelen. Nu ben ik al geruime tijd bedrijfsmakelaar binnen The key en focus ik mezelf voornamelijk op de bedrijfsruimtes, beleggingen en winkels.

Telefoon 06 46 06 57 66
Whatsapp

Verhuren of verkopen.

Ben je eigenaar van een gebouw en zoek je een nieuwe huurder of koper? Wij verzorgen het hele traject vanaf het eerste contact tot en met de oplevering. Graag komen wij bij je langs om kennis met je te maken. Met een ‘hands-on’ aanpak en een passende creatieve manier brengen wij de verschillende ruimten onder de aandacht bij huurders en kopers. Door onze connectie met Verschuuren & Schreppers hebben we een sterke positie en netwerk in de vastgoedmarkt van de regio Eindhoven.

Aanhuur of aankoop?

Waarschijnlijk heb je zelf al een goed beeld van wat je zoekt. Toch kan het lastig zijn om jouw wensen te vertalen naar een duidelijk zoekprofiel. Daarom beginnen wij altijd met een persoonlijke kennismaking.

Samen met jou formuleren en interpreteren wij alle belangrijke gegevens in een programma van eisen. Alleen zo kunnen wij met je meedenken en actief voor je op zoek gaan naar een optimale locatie voor de komende jaren.

31.967m²

verhuurd/verkocht in 2021

168

transacties in 2021

3

medewerkers

Reviews

The Key, to succes! Heel prettige en directe samenwerking met Zoë en collega’s. Zegt wat ze doet en doet wat ze zegt, oprecht en duidelijk. Wij hopen nog jaren met The Key samen te werken.

Sander Burghoorn
Welkin & Meraki

Na een lange zoektocht een samenwerking aangegaan met The Key. Snel resultaat en super tevreden met onze huidige huisvesting!

Stefan

Samen vinden we jouw nieuwe locatie. Laat me weten wat je zoekt en wij helpen je verder.