040 209 50 50 Contact

High Tech Campus 10 , Eindhoven

Kaart Brochure
Prijs op aanvraag Kantoorruimte Vanaf 25 m2
.
.
.

Omschrijving

HIGH TECH CAMPUS 10 “Mµ” – EINDHOVEN

Mu – groeien in R&D: Lifescience / tech en new energy.

Eindhoven en de Brainportregio – een gebied waarin innovatieve bedrijven en kennisinstituten bovengemiddeld veel patenten aanvragen. Met als grote aanjager: de high tech industrie. En R&D is daarin ontzettend belangrijk. Om je werk goed uit te kunnen voeren is een perfecte werkplek onmisbaar.

Het begint allemaal met een kantoor dat in alle behoeften voorziet. Of een state-of-the-art (bio)medisch of (bio)chemisch laboratorium. Onze R&D-hub Mµ heeft dit én meer in huis. In de Mµ-hub op de High Tech Campus vind je gelijkgestemden. Mensen in hetzelfde vakgebied van Lifescience/tech of new energy of uit dezelfde industrie. Mensen die bovendien geloven in het delen van kennis en de kracht van het netwerk. Zo help je elkaar in het onderzoek naar of de ontwikkeling van jouw product of dienst!

KANTOORRUIMTEN EN LABORATORIA
Vanaf 25 m² tot 500 m².

PARKEREN
Ruime parkeervoorzieningen.

AANVAARDING
Per direct mogelijk.

ALL-IN HUURPRIJS
Op aanvraag.

Voordelen M? op een rij
-Thema: R&D met focus op New Energy & Lifescience/tech
-Gelegen op de High Tech Campus Eindhoven
-Vlakbij uitvalswegen (snelweg) en openbaar vervoer
-Kantoorruimten en laboratoria van 25 tot 500 m2 (modulair en schaalbaar)
-Hoogwaardige laboratoria inclusief apparatuur
-Serverruimten met serverboxen
-Hoogwaardige redundante ICT-infrastructuur
-Geavanceerd ventilatiesysteem – balansventilatie
-Levendig ondernemersnetwerk op HTCE
-Diverse voorzieningen op loopafstand (restaurants, kinderopvang, sportcentrum, etc.)
-Werken in M? is Coronaproof

Faciliteiten van Mµ
De gebouwen zijn voorzien van hoogwaardige redundante ICT-infrastructuur. Naast kantoren en laboratoria binnen werktuigbouw, elektra, fysica, (bio)chemie of (bio)medisch beschikt de hub Mµ over een virtuele receptie, 2 vergaderruimtes met multimediale voorzieningen, diverse pantry’s en over een serverruimte met eventueel eigen serverboxen. En er zijn allerlei algemene voorzieningen. Zoals een representatieve entree met wachtruimte, ontmoetingsruimtes, postverzorging, parkeerplaatsen en reprofaciliteiten.

Ondersteuning en advies
Binnen Mµ helpen we kleinschalige hightechbedrijven graag groeien en slagen. Daarom ondersteunen we hen door ze te koppelen aan een regionaal netwerk van investeerders en diverse adviseurs. Die denken graag mee. Als professional op het gebied van businessplanning. En als spil in een netwerk van uiteenlopende specialisten, accountants, juristen, kapitaalverstrekkers en andere regionale specialisten/ bedrijven. Of als financieel tussenpersoon als daar behoefte aan is. Ze zijn op de hoogte van diverse beschikbare financieringsoplossingen.

LeesVerberg volledige omschrijving

Kenmerken

Status Beschikbaar

Bouwvorm Bestaande bouw

Energielabel A

BekijkVerberg alle kenmerken

Interesse?
Maak een afspraak

Zoë Fliervoet


Flex-kantoor
Telefoon 06 13 59 78 25
Whatsapp

Locatie

High Tech Campus 10, Eindhoven

Reviews

Communcatie is helder en de vaart blijft er goed in. Fijn om met Zoë te werken!

Arlo

Ik ben Erik Stock van Place for Bizz, samenwerkingspartner van The Key. De samenwerking verloopt heel goed met Zoë Fliervoet, korte lijnen en een heel prettig contact. Er wordt snel geschakeld en afspraak is afspraak.

Erik Stock
Place for Bizz

Van oriëntatie tot aan afronding heel plezierig en efficiënt ondersteund door The Key. De ideale plek voor ons kantoor gevonden en heel vlot de procedure doorlopen – waarvoor hartelijk dank!

Patricia Beks
Directrice Tech to Market

Samen op zoek naar de jouw nieuwe werkplek!