040 209 50 50 Contact

Het Eeuwsel 57 , Eindhoven

Kaart Brochure
Prijs op aanvraag Kantoorruimte Vanaf 14 m2
.
.
.

Omschrijving

TU/e Campus “Alpha” Eindhoven

Alpha is dé startup hub op de TU/e Campus. Het is de ideale werkplek voor ambitieuze (student)ondernemers en jonge startende technologiebedrijven. Er zijn twee belangrijke voorwaarden waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen voor een ruimte in Alpha: je onderneming is niet ouder dan 5 jaar en je hebt minder dan 200 m2 kantoor/werkruimte nodig. Wil jij ondernemen in deze levendige startup community? Vraag naar de voorwaarden of plan vrijblijvend een bezichtiging in.

PARKEREN
Er kan op het TU/e Campus terrein geparkeerd worden tegen een dagtarief van € 3,50 (prijspeil 2021). Ook bestaat er de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren (op basis van beschikbaarheid). De kosten hiervan bedragen € 75,00 per maand (exclusief btw).

AANVAARDING
Aanvaarding per direct of op nader overeen te komen datum.

KANTOORRUIMTE
De eerste keer dat je een ruimte huurt in Alpha wordt je ingeschaald in een prijsniveau dat gebaseerd wordt op het aantal jaar dat je onderneming bestaat. Er zijn al kantoorruimtes beschikbaar vanaf € 158,00 per maand all-in exclusief btw. De metrages van de kantoorruimtes beginnen bij 14 m². Neem contact op voor meer informatie of voor een op maat gemaakt voorstel.

VOORZIENINGEN
– full-service dienstverlening door middel van beveiliging, afvalverwerking, postverzorging, centrale wifi en schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes;
– huurprijzen zijn inclusief gebruik gas, water en elektra;
– gedeeld gebruik van de pantry met vaatwasser, koelkast en magnetron;
– 24/7 toegang tot het kantoor;
– flexibel contract: 1 maand opzegtermijn;
– receptie dagelijks beschikbaar tussen 10 en 12 uur;
– hoogwaardige internet verbinding tegen meerprijs (optioneel)
– vraag naar de overige voorzieningen die aangeboden worden zoals de sportkaart, de eventruimte en vergaderruimtes.

Overige services en diensten zijn in overleg met verhuurder af te stemmen.

LeesVerberg volledige omschrijving

Kenmerken

Gebouwnaam Alpha

Status Beschikbaar

Bouwjaar 1957

Bouwvorm Bestaande bouw

BekijkVerberg alle kenmerken

Interesse?
Maak een afspraak

Zoë Fliervoet


Flex-kantoor
Telefoon 06 13 59 78 25
Whatsapp

Locatie

Het Eeuwsel 57, Eindhoven

Reviews

Ik was op korte termijn op zoek naar een tijdelijke kantoorruimte in Eindhoven. Uiteindelijk ben ik bij Zoë terecht gekomen. Ze reageerde snel (zelfs op een vrije dag), afspraken konden op korte termijn ingepland worden en ik kon binnen 2 weken al de sleutels ontvangen. Ook op andere vragen heeft ze snel een antwoord of weet ze je door te sturen naar de persoon waar je beter bij terecht kan.

Jomie Jeurgens
Stralend gestemd

Na jarenlang zelfstandig de verhuur van kantoorruimten te hebben verzorgd, werd het in corona-tijd lastiger om geschikte huurders te vinden. Samen met Zoë van The Key hebben we dit opnieuw aangepakt en in korte tijd hebben we al meerdere huurders mogen verwelkomen. Daarnaast scheelt het ook veel tijd en geeft ze goede adviezen. Bedankt voor de fijne samenwerking Zoë!

Michiel Entrop
Business Support Center

Wat fijn om een makelaar te hebben die meteen reageert en de zaken goed regelt.

Sjoerd
Mores Leren

Samen op zoek naar de jouw nieuwe werkplek!