040 209 50 50 Contact
the key news

Verhuurd

Even voorstellen Niels en Orly van MakkelijkAfvallen & HappyVegan

Hoi ik ben Niels Bosman. Een stukje over mijzelf. Goed daar gaan we dan. Ik zou mijzelf omschrijven als een excentriekeling, behoorlijk eigenwijs en mega positief. Ik ben MakkelijkAfvallen in 2014 gestart om te leren hoe ik een online business moest bouwen. Nou, dat is inmiddels wel gelukt. Met een dikke 400.000 bezoekers per maand zijn we lekker op weg om heel Nederland slank en gezond te maken. Het is mijn missie om in 2030 1 miljoen vrouwen te hebben geïnspireerd om ook de knop om te zetten.

Op dit moment zijn we druk met onze nieuwe website en ons nieuwe boek. Verder wil ik ook internationaal gaan en wil ik meerdere bedrijven opstarten met als doel om de wereld gezonder en gelukkiger te maken. HappyVegan is daar (het eerste) voorbeeld van en ongeveer een jaar geleden ben ik Orly tegengekomen en zijn we samen partners geworden voor HappyVegan.

Ik heb er erg veel zin in bij Microlab. Wij zijn altijd op zoek naar a-players om ons team (nu met zijn 8-en) uit te bouwen. De meeste werken remote, maar ik wil me meer op Eindhoven richten. Wij willen graag met jullie samenwerken. En elkaar inspireren om het beste uit onszelf en jullie te halen.

Hey, Orly hier! Ben eigenlijk net nieuw in marketing land, maar heb al jaren last van die vreselijke behoefte om alles te weten over voeding, het is dan ook heel gaaf dat ik die kennis nu eindelijk kwijt kan bij happyvegan.nl !

Ik heb Niels leren kennen toen ik gastheer en sommelier was, mijn enthousiasme was zo aanstekelijk dat ik bij hem ben blijven hangen, na wat toevallige ontmoetingen kwamen we op het onderwerp Happy Vegan. Niels speelt al een tijdje met het idee voor happy vegan maar kreeg het nog niet van de grond en dan ik als volledig overtuigd vegan die graag de toekomst wil veganizen blijkt een goeie match.

Nu probeer ik lekker vegan eten te introduceren bij mensen thuis door lekkere en gemakkelijke recepten te maken. De focus ligt nu vooral op gezondheid, maar een boek over vegan fastfood maken schrijven lijkt me ook wel leuk!

Microlab voelt gewoon lekker, we willen een plek waar we met plezier naartoe gaan en waar we energie van krijgen, dat zien we hier wel zitten, dit lijkt ons een goede voedingsgrond om onze websites verder uit te bouwen. Daarnaast hopen we natuurlijk tal van gepassioneerde ondernemers te leren kennen, meer te leren en regelmatig naar huis te gaan vol inspiratie!