040 209 50 50 Contact

Willemstraat 1G , Eindhoven

Kaart Brochure
€ 3.035,- per maand excl. btw Kantoorruimte 158 m2 | In units vanaf 18 m2
.
.
.

Omschrijving

WILLEMSTRAAT 1G TE EINDHOVEN

Het object is gelegen in het centrum van Eindhoven aan de Willemstraat in gebied de Bergen. Dit gebied is een van de oudste wijken van Eindhoven en tijdens de oorlog grotendeels gespaard gebleven, zodoende beschikt de wijk over veel karakteristieke woonhuizen en straatjes.
Het object ligt te midden van het kernwinkelgebied van Eindhoven nabij de Admirant en de Heuvelgalerie. Ook Eindhoven Centraal is binnen enkele minuten te bereiken. Gebied De Bergen profileert zich als één van de hotspots van Eindhoven door haar fijne mix aan horeca, retail en diensten. Onderscheidend op vele vlakken maar in het bijzonder om haar unieke ambiance en stadse levendigheid. Aan de zijde van de Kleine Berg vindt men de gerenommeerde schoenenzaak, IQ Studio, restaurant Wiessen, kledingwinkel Meisjes van Blauw en 2Balou. Aan de zijde van de Willemstraat bevindt zich de ingang tot de kantoren.

Bereikbaarheid
Het markante object is op een zichtlocatie in het stadscentrum van Eindhoven gelegen, met een snelle aansluiting op de rondweg en het snelwegennet.
De op- en afritten van de A2 (Amsterdam-Maastricht) met aansluitingen op de A58 (Eindhoven-Breda) en A67 (Eindhoven-Venlo) en A50 (Eindhoven-Nijmegen) zijn binnen 10 autominuten.
De Hoogwaardige Openbaar Vervoerslijn (HOV), met directe frequente verbindingen naar o.a. Eindhoven Centraal, Strijp-S en Eindhoven Airport, is op loopafstand van het object. Het Centraal Station Eindhoven is binnen 10 minuten loopafstand gelegen. Hierdoor is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer optimaal te noemen. Eindhoven Airport is op slechts 15 minuten afstand gelegen en beidt directe verbindingen naar diverse (Europese) steden.

De EHVEN-formule
Het object biedt het exclusieve kantorenconcept EHVEN aan. Een verborgen parel in het hart van de stad Eindhoven. Dit full service kantorenconcept biedt acht volledige geoutilleerde cityunits van drie tot acht werkplekken.

Door de speelse indelingen, moderne kunst en gebruik van hoogwaardige materialen maakt dat er een onderscheidende goede vibe in het kantoor aanwezig is. Een uitstraling die past bij een hedendaagse kantoor op deze unieke locatie.

Voor de verhuur is thans de volgende ruimte beschikbaar die niet in het all-in concept valt, er is een eigen unit zonder gebruik van keuken en vergaderruimte op de eerste verdieping:

Verdieping Omschrijving Metrage
Derde verdieping Kantoorruimte Ca. 158 m²

PARKEREN
Er is een mogelijkheid om parkeerplaatsen bij te huren op basis van beschikbaarheid.
Deze parkeerplaatsen zijn gelegen in de directe nabijheid van het object. Deze plaatsen zijn 24/7 beschikbaar met een huurprijs van € 135,00 per maand exclusief btw.
De parkeerplaatsen worden middels een onderhuurovereenkomst op flexibele basis aangeboden. Naast deze parkeergelegenheid zijn er diverse openbare parkeergarages (Q-Park) in de directe nabijheid van het object gelegen waar gasten en medewerkers kunnen parkeren.

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE
op aanvraag

VOORSCHOT ENERGIE-/SERVICEKOSTEN
op aanvraag

INTERNET ABONNEMENT
op aanvraag

AANVAARDING
Per direct.

HUURTERMIJN
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw.

WAT ZIT ER ALLEMAAL BIJ?
KANTOORRUIMTE
– Transparante handgemaakte stalen scheidingswanden van vloer tot plafond;
– Geluiddempend plafond;
– Individueel regelbare verwarming en koeling middels airco split-unit;
– Deels vloerbedekking, deels linoleum vloer;
– Glasvezel internet en WiFi netwerk;
– Pantry;
– Toiletten;
– Intercominstallatie per kamer.

VOORZIENINGEN ALGEMEEN
– Lifinstallatie;
– Camerabeveiligingsinstallatie algemene ruimten;
– Brandmeldinstallatie;
– Noodverlichting.

SERVICES
– Eigen nutsvoorzieningen (gas, water en elektra);
– Schoonmaak algemene ruimten (entree en doorgang naar de verdieping);
– Afval;
– 24/7 toegang;
– Onderhoud gebouw gebonden installaties (CV-installatie, liftinstallatie, noodverlichting, toegangscontrole installatie, camerabeveiligingsinstallatie ect.).

LeesVerberg volledige omschrijving

Kenmerken

Status Beschikbaar

Servicekosten per maand € 195,-

Bouwjaar 1938

Bouwvorm Bestaande bouw

Energielabel B

Voorzieningen Liften
Toilet
Pantry
Kamerindeling

BekijkVerberg alle kenmerken

Interesse?
Maak een afspraak

Susan Hoens – van den Hurk


Kantoorruimte
Telefoon 06 41 43 41 01
Whatsapp

Locatie

Willemstraat 1G, Eindhoven

Reviews

Communcatie is helder en de vaart blijft er goed in. Fijn om met Zoë te werken!

Arlo

Ik ben Erik Stock van Place for Bizz, samenwerkingspartner van The Key. De samenwerking verloopt heel goed met Zoë Fliervoet, korte lijnen en een heel prettig contact. Er wordt snel geschakeld en afspraak is afspraak.

Erik Stock
Place for Bizz

Van oriëntatie tot aan afronding heel plezierig en efficiënt ondersteund door The Key. De ideale plek voor ons kantoor gevonden en heel vlot de procedure doorlopen – waarvoor hartelijk dank!

Patricia Beks
Directrice Tech to Market

Samen op zoek naar jouw nieuwe werkplek!