040 209 50 50 Contact

Schimmelt 2 - 48, Eindhoven

Kaart Brochure
€ 180,- per m² per jaar excl. btw Kantoorruimte Vanaf 209 m2
.
.
.

Omschrijving

BLOQ OFFICES
‘T SCHIMMELT 2-16 & 18-32 & 34-48 EINDHOVEN (Bloq 1, Bloq 2 en Bloq 3)

De drie imposante kantoorgebouwen die samen Bloq Offices vormen, bepalen mede de skyline van het bruisende centrum van Eindhoven. Of je nu met de auto komt inrijden of om de hoek het Centraal Station uitloopt, de drie identieke gebouwen met natuur stenen gevels kunnen eigenlijk niemand ontgaan. Bloq Offices ligt midden in het zakelijke hart van Brainport Eindhoven aan ’t Schimmelt met vele multinationals in de directe omgeving.

Het Bloq concept is hét antwoord op de vraag van de hedendaagse kantoorgebruiker, die op zoek is naar een inspirerende werkomgeving voor haar medewerkers en klanten. Het concept biedt uitstekende oplossingen op het gebied van flexibiliteit, bereikbaarheid en voorzieningen op een centrale en zichtbare plek in de binnenstad.

GROEN
Het buitenterrein wordt een groen en aangenaam gebied. Door de speelse parkeerindeling en designverlichting ontstaat een prettige omgeving.

BEREIKBAAR
Zowel met de auto (uitstekende parkeermogelijkheden), als met het openbaar vervoer is Bloq Offices optimaal bereikbaar. Op 3 minuten loopafstand ligt het Station Eindhoven Centraal met directe bus- en treinverbindingen. Bloq Offices ligt tevens aan een knooppunt van uitvalswegen, waardoor het kantoorgebouw ook met eigen vervoer perfect bereikbaar is. Vanuit grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen ben je binnen een goed uur op de plaats van bestemming.

DYNAMISCH
Bedrijven met verschillende disciplines, flexibele huurmogelijkheden, veel faciliteiten en een ideale ligging maken van Bloq Offices een dynamisch geheel.

FLEXIBEL
Spaces (Bloq III) biedt flexibele werkplekken. De lobby met coffee bar is ideaal te gebruiken voor kort overleg en biedt het vergadercentrum ruimte voor vergaderingen en conference calls.

HOTSPOTS
Bloq Offices bevindt zich in het zakelijke hart van Brainport Eindhoven, maar met alle voorzieningen van het centrum op nog geen twee minuten loopafstand. Het centrum biedt een aantrekkelijke combinatie van werken, wonen, winkelen, leren en vrijetijdsbesteding.
In de technologische metropoolregio Brainport Eindhoven werken bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen samen aan een betere toekomst. Of je hier nu studeert (TU Eindhoven), werkt of onderneemt, bij Brainport vind je een dynamisch bolwerk dat eindeloos veel kansen biedt om te ontwikkelen en te groeien.

MIDDEN IN HET HART
Midden in het zakelijke hart van Eindhoven en direct in het centrum gelegen maakt Bloq Offices een ideale vestigingslocatie.
– Veel voorzieningen in de directe omgeving inclusief hotels, restaurants en winkelcentra;
– op een steenworp afstand van het Centraal Station en Stadscentrum;
– parkeren naast en onder de drie kantoorgebouwen. Daar bevindt zich een parkeergarage met een royaal aantal parkeerplekken, waar zowel huurder als bezoekers gebruik van kunnen maken. (kosten parkeergarage zijn per uur, maar een abonnement is ook mogelijk). Mede daarom is Bloq Offices uitstekend geschikt voor kantoorgebruikers met een ruime parkeerbehoefte;
– tunnelpassage voor fietsers en voetgangers.

TOEKOMST BESTENING
In kwartaal drie van 2020 is Bloq Offices volledig gerestyled en gerenoveerd. In de voorliggende periode zullen de entrees van Bloq I en II een nieuw uiterlijk krijgen. De entree van Bloq III zal op de begane grond worden uitgebreid en krijgt voorzieningen, zoals een centrale receptie, vergadercentrum en coffee corner.

FACILITEITEN
– glasvezel;
– Spaces biedt in Bloq III de mogelijkheid om flexibele werkplekken te huren;
– coffee corner;
– Spaces vergaderfaciliteiten;
– parkeerdek voorzien van slagboom;
– parkeergarage onder gehele complex (per uur en abonnement);
– afgesloten fietsenstalling;
– voetgangersdoorgang rechtstreeks naar stadscentrum.

BESCHIKBAARHEID
Bloq Offices beschikt in totaal over ca. 12.967 m2 v.v.o. kantoorruimte verdeeld over drie gebouwen. Op dit moment is er ca. 3.431 m2 v.v.o. kantoorruimte beschikbaar.
Deelverhuur mogelijk vanaf ca. 200 m2.

Bloq II
– 2e verdieping ca. 253 m² v.v.o. kantoorruimte
– 4e verdieping ca. 209 m² v.v.o. kantoorruimte
– 7e verdieping ca. 210 m² v.v.o. kantoorruimte

HOOGWAARDIG EN STIJLVOL
– recent gemoderniseerde entree voorzien van, elektrische schuifdeuren, intercom, en houten vloerafwerking;
– 2 liften;
– trappenhuis voorzien van vloerbedekking;
– gerenoveerd gescheiden dames- en herentoilet per verdieping;
– werkkast per verdieping;
– mechanisch ventilatiesysteem met topkoeling;
– verwarming middels radiatoren;
– aluminium kozijnen, te openen ramen;
– kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon, WCD’s;
– brandmeld- en ontruimingsinstallatie.

Het opleveringsniveau van de kantoorruimte is mogelijk in de volgende twee opties:
Optie 1.
Optie 1 betreft een hoogwaardig gerenoveerd kantoor met industrieel plafond, nieuwe LED-verlichtingsarmaturen, geëgaliseerde vloer, gestuukte wanden en gerenoveerd lift portaal.

Optie 2.
Optie 2 biedt een hoogwaardig gerenoveerd kantoor met systeem plafond, nieuwe LED-verlichtingsarmaturen, geëgaliseerde vloer, gesausde wanden en gerenoveerd lift portaal.

Alle twee de opleveropties bieden een goede solide basis, die het mogelijk maken om diverse verschillende werkplekconcepten te accommoderen. Flexibel, kwalitatief en hoogwaardig.

ENERGIELABEL
Bij renovatie zal verhuurder er voor zorgdragen dat de kantoorgebouwen voldoen aan de overheidsdoelstelling omtrent de energielabels.

OPLEVERINGSDATUM
In overleg, per direct mogelijk.

HUURTERMIJN
Vijf (5) jaar en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar.

HUURPRIJS
Kantoorruimte
€ 180,00 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeerplaatsen
€ 1.750,00 per parkeerplaats in de parkeergarage per jaar te vermeerderen met BTW.
€ 1.500,00 per parkeerplaats op het parkeerdek per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 40,00 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURBETALING
Per kwartaal vooruit.

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op de bovengenoemde huurprijzen.

INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

HUUROVEREENKOMST
Conform het model opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) 2015 met bijhorende Algemene Bepalingen.

BANKGARANTIE
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

LeesVerberg volledige omschrijving

Kenmerken

Gebouwnaam Bloq Offices

Status Beschikbaar

Servicekosten per jaar € 40,-

Bouwjaar 1989

Bouwvorm Bestaande bouw

Energielabel G

BekijkVerberg alle kenmerken

Interesse?
Maak een afspraak

Susan Hoens – van den Hurk


Kantoorruimte
Telefoon 06 41 43 41 01
Whatsapp

Locatie

Schimmelt 2, Eindhoven

Reviews

Ik was op korte termijn op zoek naar een tijdelijke kantoorruimte in Eindhoven. Uiteindelijk ben ik bij Zoë terecht gekomen. Ze reageerde snel (zelfs op een vrije dag), afspraken konden op korte termijn ingepland worden en ik kon binnen 2 weken al de sleutels ontvangen. Ook op andere vragen heeft ze snel een antwoord of weet ze je door te sturen naar de persoon waar je beter bij terecht kan.

Jomie Jeurgens
Stralend gestemd

Na jarenlang zelfstandig de verhuur van kantoorruimten te hebben verzorgd, werd het in corona-tijd lastiger om geschikte huurders te vinden. Samen met Zoë van The Key hebben we dit opnieuw aangepakt en in korte tijd hebben we al meerdere huurders mogen verwelkomen. Daarnaast scheelt het ook veel tijd en geeft ze goede adviezen. Bedankt voor de fijne samenwerking Zoë!

Michiel Entrop
Business Support Center

Wat fijn om een makelaar te hebben die meteen reageert en de zaken goed regelt.

Sjoerd
Mores Leren

Samen op zoek naar de jouw nieuwe werkplek!