040 209 50 50 Contact

Rooijakkersstraat 2 , Eindhoven

Kaart Brochure
€ 35.000,- per jaar excl. btw Kantoorruimte 259 m2
.
.
.

Omschrijving

Rooijakkersstraat 2 te Eindhoven

ca. 259 m2 kantoor met 10 parkeerplaatsen

TE HUUR € 35.000,00 per jaar

Omschrijving object

Algemeen
Het betreft de 1e etage van een zeer speels, instapklaar rond kantoorgebouw met 10 parkeerplaatsen op het bijbehorende afgesloten parkeerterrein.

Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte
1e etage open vloer met enkele kamers ca. 259 m²

Locatie
Bereikbaarheid
Per auto
Het bedrijventerrein “De Hurk” is direct gelegen aan de op- en afritten van de randweg N2/A2 (Amsterdam-Maastricht), die aansluiting biedt op de A67 (Venlo-Antwerpen) en de A58 (Eindhoven-Breda). De vlakbij het complex gelegen Beemdstraat en Meerenakkerweg vormen tezamen de hoofdader over het bedrijventerrein en verbinden de rondweg van Eindhoven aan de oostzijde met buurgemeente Veldhoven en de randweg N2 aan de westzijde. De op-/afritten van de N2 ter hoogte van de Meerenakkerweg liggen hierdoor op slechts een minuut rijden van het object, waardoor de bereikbaarheid met auto- en vrachtverkeer optimaal te noemen is.

Per openbaar vervoer
Daarnaast is er sprake van diverse bushalten op beperkte loopafstand van het object, waarvan één direct bij het pand, met frequente verbinding van en naar Eindhoven-centrum en het Centraal Station.
Tevens bevindt zich aan de rand van ‘ De Hurk’ aan de Noord-Brabantlaan een halte van de HOV-lijn die CS met Eindhoven Airport verbindt.

Parkeren
Bij de etage behoren op het afgesloten parkeerterrein aan de linkerzijde van het gebouw 10 stuks parkeerplaatsen, inclusief elektrisch laadpunt voor 2 auto’s. Voorts kan er nog volop gratis aan de openbare weg worden geparkeerd, zodat het pand vooral geschikt is voor bedrijven met een hoge mobiliteit.

Omgevingsfactoren
Het betreft de 1e etage van een representatief rond kantoorgebouw in twee bouwlagen, welke is gelegen aan het begin van de Rooijakkerstraat nabij de splitsing met de Hurksestraat. Het object is gelegen op een centrale locatie nabij de hoofdweg van bedrijventerrein “De Hurk”, de Beemdstraat / Meerenakkerweg. Deze Meerenakkerweg vormt de verbinding tussen de op-/afritten van de N2 aan de westzijde en de rondweg aan de oostzijde. Bedrijventerrein ‘De Hurk’ is het grootste bedrijventerrein van Eindhoven dat een grote verscheidenheid aan bedrijven op het gebied van productie, (lichte) industrie en handel huisvest. Het is een gewilde vestigingsplaats voor uiteenlopende mkb-bedrijven alsmede (inter)nationaal georiënteerde grote ondernemingen op de high-tech en maak-industrie, zoals Copaco, Treffina, Endinet, VDL Groep, NTS Group en KMWE. Tevens geldt dat de Beemdstraat, en het verlengde ervan de Meerenakkerweg, sinds eind jaren negentig zijn ontwikkeld als kantoorlocatie met moderne, hoogwaardige multi-tenant gebouwen. Kantoorgebruikers aldaar zijn onder meer Govers Accountants, ATP Travel, Syncforce, BenQ, Homij, Thyssen Krupp, Livit en N-Spyre.

Opleveringsniveau

Kantoorruimte
• gemeenschappelijk entree met tochtportaal;
• alarminstallatie;
• gemeenschappelijke ontvangsthal / atrium met fraaie daglichttoetreding in het hart van het gebouw;
• systeemplafonds met TL-inbouwverlichtingsarmaturen en deels spots;
• grote deels open kantoorvloer metdeels huidige kamerindeling* met systeemwanden met glazen cassettes;
• huidige tapijt*;
• luchtbehandelingsinstallatie bestaande uit mechanische ventilatie en een full-airconditioningsysteem welke individueel regelbaar is per stramien van 3,60 meter;
• verwarming via een gasgestookte HR-ketel in combinatie met radiatoren voorzien van thermostaatkranen;
• gescheiden dames- en herentoilet op 1e etage;
• pantry op 1e etage;
• drievoudig gecompartimenteerde kabelgoten inclusief databekabeling met UTP aansluitingen (bekabeling Cat.5E + glasvezel aanwezig)*;
• volledig natuurstenen wenteltrap naar de eerste etage;
• aluminium draai-/kiepramen met dubbele beglazing, deels te openen ramen;
• binnenzonwering door middel van Luxaflex*.

Huurgegevens
Huurprijs inclusief parkeren
€ 35.000,00 per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn
Vijf (5) jaar en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar.

Opzegtermijn
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar.

BTW
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Voorschot servicekosten
€ 30,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Betalingen
Per één (1) maand vooruit.

Aanvaarding
Aanvaarding per direct mogelijk.

LeesVerberg volledige omschrijving

Kenmerken

Status Beschikbaar

Bouwvorm Bestaande bouw

Energielabel A

Voorzieningen Te openen ramen
Systeemplafond
Toilet
Pantry
Verwarming
Kamerindeling

BekijkVerberg alle kenmerken

Interesse?
Maak een afspraak

Susan Hoens – van den Hurk


Kantoorruimte
Telefoon 06 41 43 41 01
Whatsapp

Locatie

Rooijakkersstraat 2, Eindhoven

Reviews

Communcatie is helder en de vaart blijft er goed in. Fijn om met Zoë te werken!

Arlo

Ik ben Erik Stock van Place for Bizz, samenwerkingspartner van The Key. De samenwerking verloopt heel goed met Zoë Fliervoet, korte lijnen en een heel prettig contact. Er wordt snel geschakeld en afspraak is afspraak.

Erik Stock
Place for Bizz

Van oriëntatie tot aan afronding heel plezierig en efficiënt ondersteund door The Key. De ideale plek voor ons kantoor gevonden en heel vlot de procedure doorlopen – waarvoor hartelijk dank!

Patricia Beks
Directrice Tech to Market

Samen op zoek naar jouw nieuwe werkplek!