040 209 50 50 Contact

Philitelaan 57 , Eindhoven

Kaart Brochure
Prijs op aanvraag Kantoorruimte Vanaf 10 m2
.
.
.

Omschrijving

DONNA – PHILITELAAN 57 TE EINDHOVEN

Strijp-S Inmiddels is het alweer ruim 20 jaar geleden dat Philips zijn uittreden deed in het gebied. Een transitie van ‘verborgen stadsdeel’ en oude fabrieken tot een zeer dynamisch gebied. Waar circa 100.000 m² bedrijfsruimte is gecreëerd, meer dan duizend bedrijven werken aan een droom en inmiddels 2.500 woningen gerealiseerd zijn. DONNA moet de plek worden waar alle leermomenten samenkomen. Een plek waar na 20 jaar ontwikkeling vraag naar is. Verder denkt dan de gebruikelijke muren en kaders. Die Strijp-S steeds beter verbindt en betrekt bij alles wat de toekomst nog zal brengen.
 
BEREIKBAARHEID DONNA is uniek qua ligging. In het hart van Strijp-S, het creatieve en ondernemende centrum van de stad. Op steenworp afstand van het centrum. Strijp-S heeft een eigen treinstation, en is daarnaast direct aan de ring van Eindhoven gelegen, waardoor je binnen 5 minuten op de snelweg bent. Fietsafstand naar binnenstad. Rijden naar airport. Rijden naar A2. Je kijkt uit op het Ketelhuisplein de meest levendige plek in het gebied.

De plint wordt uiteraard voorzien van een levendige horeca. Ook wordt er plaatsgemaakt voor creatieve ruimtes die multi-inzetbaar zijn, ruimtes waarin de community elkaar ontmoet en samenwerkt. Daarnaast komt er een showroom waar Strijp-S zich breed kan etaleren en een leisure-functie die in de avonduren publiek aantrekt.
 
Energielabel
De werkloft beschikt over een label A+++ en is geldig tot en met 8 februari 2033.

Beschikbaarheid
12.500 m² WERKRUIMTES.

Voor DONNA staat groeien centraal. En groeien dat doe je niet alleen, groeien  doe je samen, want samen sta je sterk. Dat is de kracht van een community. 
Met elkaar verbinden en ontwikkelen ieder op zijn eigen manier. Een ondernemersecosysteem vol energie en een gezamenlijk doel: het maximale uit zichzelf en elkaar halen.

Hier is werkelijk alles mogelijk. Een flexibele werkplek? Een dynamische studio of een eigen kantoor, op de eerste 6 verdiepingen van DONNA worden diverse werkruimtes (huur) en (gezamenlijke) faciliteiten gerealiseerd. Vertel ons wat jij nodig hebt, en wij zorgen dat jij kan doen waar jij goed in 
bent: ondernemen!

Huurprijs kantoorruimte
Het roltrapmodel van DONNA laat ondernemers op diverse niveau’s instromen in de community. De leeftijd van de onderneming is bepalend voor het niveau. Wanneer de onderneming een bepaalde leeftijd heeft bereikt, wordt de volgende stap op de roltrap gezet. DONNA investeert in deze ondernemers. Met DONNA’S scale-up fonds is het bedwingen van een financiële bijdrage mogelijk waardoor het landen in een nieuwbouwontwikkeling financieel haalbaar wordt.

Voorschot servicekosten
€ 72,00 per m² per jaar te vermeerderen met B.T.W.

Dienstenpakket
€ 41,80 per m² per jaar te vermeerderen met B.T.W.
(Internet, schoonmaak, koffie, pantry, gezamenlijke verblijfsruimte, post- en pakketservice, community support en hospitality desk).

Roltrapmodel

Trede 2&3
Voor startende ondernemers en ondernemers die in hun scale-up fase zitten (o-6 jaar) zet DONNA haar beste beentje voor. Ondernemers die hiervoor in aanmerking komen kunnen een aanvraag indienen bij DONNA’S starers & scale-up fonds. (op jaarbasis gelimiteerd).

Huurprijs: € 223,30 per m² per jaar te vermeerderen met B.T.W.

Trede 4
Voor de ervaren corporate ondernemer (vanaf 6 jaar en ouder) die wat betreft profilering de volgende stap wil zetten naar een nieuwbouwontwikkeling op Strijp-S. DONNA biedt de kans om in een uniek gebouw een cascowerkvloer naar eigen inzicht in te richten. Hiermee ben je voor de komende 10 jaar verzekerd van ondernemen op de hotspot van Strijp-S.

Huurprijs: € 242,- per m² per jaar te vermeerderen met B.T.W.

Parkeren
Parkeren geschiedt in de gemeenschappelijke parkeergarage achter het gebouw, middels een abonnement met Mobility-S Exploitatie C.V. via een stallingsovereenkomst. De zwerfparkeerplaatsen kosten € 75,60 per plaats per maand. Deze zwerfparkeerplaatsen bevinden zich in de naastgelegen parkeergarage ‘Langs het Spoor’. De stallingsovereenkomst maakt geen deel uit van de verhuur van de werkloft en dient door huurder zelf afgesloten te worden met Mobility-S.

Huurtermijn
Bij voorkeur 5 jaar, doch nader overeen te komen.

Opzegtermijn
Bij voorkeur 12 maanden, doch nader overeen te komen.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborg ter grootte van een bedrag dat gelijk staat aan de betalingsverplichting van drie maanden inclusief btw.

Aanvaarding
Per direct.

Opleveringsniveau
Voor de vrij indeelbare casco werkvloeren van circa 12.500 m² staan we nog open voor alle ideeën, concepten en uitdagingen. Er wordt bij Donna gewerkt met een Stijlboek, dit is de onderlegger voor de uitstraling van Donna. Het dient als leidraad en inspiratie voor de inrichting van het gebouw. Hierin leggen we vast aan welke kenmerken alle ruimtelijke elementen moeten voldoen. Zodat het een inspirerend, samenhangend en aantrekkelijk geheel wordt.

Iedere vloer is opgedeeld in kwadranten. Hierop zijn de verwarming, luchtbehandeling, sensoren, elektricteit en sprinklerinstallatie op afgestemd. Bij elke compartimentering zal er gekeken worden of er installatie technische aanpassingen gemaakt moeten worden.

Het gebouw betreft een casco gebouw, in kantoorruimten zijn geen binnenwanden en geen plafond- en vloerafwerking voorzien en T.b.v. een goed binnenklimaat zijn aanvullende zonwerende en installatietechnische maatregelen nodig. Op de zonbelaste gevels (Zuidoost, noordwest en zuidwest) is zonwerende beglazing opgenomen (beglazing met ggl/gps = 0,28).

LeesVerberg volledige omschrijving

Kenmerken

Gebouwnaam DONNA

Status Beschikbaar

Servicekosten per jaar € 72,-

Bouwjaar 2022

Bouwvorm Bestaande bouw

Energielabel A+++

BekijkVerberg alle kenmerken

Interesse?
Maak een afspraak

Susan Hoens – van den Hurk


Kantoorruimte
Telefoon 06 41 43 41 01
Whatsapp

Locatie

Philitelaan 57, Eindhoven

Reviews

Communcatie is helder en de vaart blijft er goed in. Fijn om met Zoë te werken!

Arlo

Ik ben Erik Stock van Place for Bizz, samenwerkingspartner van The Key. De samenwerking verloopt heel goed met Zoë Fliervoet, korte lijnen en een heel prettig contact. Er wordt snel geschakeld en afspraak is afspraak.

Erik Stock
Place for Bizz

Van oriëntatie tot aan afronding heel plezierig en efficiënt ondersteund door The Key. De ideale plek voor ons kantoor gevonden en heel vlot de procedure doorlopen – waarvoor hartelijk dank!

Patricia Beks
Directrice Tech to Market

Samen op zoek naar de jouw nieuwe werkplek!