040 209 50 50 Contact

Philitelaan 57-01 , Eindhoven

Kaart Brochure
€ 2.450,- per maand excl. btw Kantoorruimte 106 m2
.
.
.

Omschrijving

Donna, werkloft 7.22 / Philitelaan 57-01 te Eindhoven

Het gebied is in alle opzichten uniek: het hoge percentage creatievelingen dat er woont en werkt, het industriële verleden en de werkmentaliteit. Het creatieve en bruisende hart van de stad. Waar inmiddels al veel ontwikkeld is, worden in rap tempo meer unieke concepten gerealiseerd. Leren van 20 jaar Strijp-S Inmiddels is het alweer ruim 20 jaar geleden dat Philips zijn uittreden deed in het gebied. De doorontwikkeling kwam langzaam op gang. Namens de gemeente Eindhoven en VolkerWessels werd Park Strijp Beheer in het leven geroepen. Een organisatie die de visie en het DNA van Strijp-S heeft ontwikkeld en sindsdien bewaakt. Een transitie van ‘verborgen stadsdeel’ en oude fabrieken tot een zeer dynamisch gebied. Waar circa 100.000 m² bedrijfsruimte is gecreëerd, meer dan duizend bedrijven werken aan een droom en inmiddels 2.500 woningen gerealiseerd zijn. DONNA moet de plek worden waar alle leermomenten samenkomen. Een plek waar na 20 jaar ontwikkeling vraag naar is. Verder denkt dan de gebruikelijke muren en kaders. Die Strijp-S steeds beter verbindt en betrekt bij alles wat de toekomst nog zal brengen
 
BEREIKBAARHEID DONNA is uniek qua ligging. In het hart van Strijp-S, het creatieve en ondernemende centrum van de stad. Op steenworp afstand van het centrum. Strijp-S heeft een eigen treinstation, en is daarnaast direct aan de ring van Eindhoven gelegen, waardoor je binnen 5 minuten op de snelweg bent. Fietsafstand naar binnenstad. Rijden naar airport. Rijden naar A2.

De plint wordt uiteraard voorzien van een levendige horeca. Ook wordt er plaatsgemaakt voor creatieve ruimtes die multi-inzetbaar zijn, ruimtes waarin de community elkaar ontmoet en samenwerkt. Daarnaast komt er een showroom waar Strijp-S zich breed kan etaleren en een leisure-functie die in de avonduren publiek aantrekt.
 
Energielabel
De werkloft beschikt over een label A++, welke is geldig tot en met 8 februari 2033.

Object
Verdieping Omschrijving Metrage
7e verdieping Kantoorruimte Ca. 106 m²

Parkeren
Parkeren geschiedt in de gemeenschappelijke parkeergarage achter het gebouw, middels een abonnement met Mobility-S Exploitatie C.V. via een stallingsovereenkomst. De zwerfparkeerplaatsen kosten € 75,60 per plaats per maand. Deze zwerfparkeerplaatsen bevinden zich in de naastgelegen parkeergarage ‘Langs het Spoor’. De stallingsovereenkomst maakt geen deel uit van de verhuur van de werkloft en dient door huurder zelf afgesloten te worden met Mobility-S.

Aanvaarding
Per direct.

Huurprijs kantoorruimte
€ 2.450,00 per maand te vermeerderen met btw, inclusief kosten VvE.

Energiekosten
De werkloft beschikt over een eigen meteraansluiting voor warmte, elektra en water. Huurder zal deze meters op eigen naam stellen en de kosten rechtstreeks aan de leveranciers voldoen.

Huurtermijn
Bij voorkeur 5 jaar, doch nader overeen te komen.

Opzegtermijn
Bij voorkeur 12 maanden, doch nader overeen te komen.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborg ter grootte van een bedrag dat gelijk staat aan de betalingsverplichting van drie maanden inclusief btw.

Opleveringsniveau
De werkloft wordt casco opgeleverd, doch is voorzien van:
– Eigen meterkast, voorzien van warmte- (via Ennatuurlijk), koude- (via Park Strijp Energy C.V.) elektra- en wateraansluiting;
– Kabelgoten;
– Toilet;
– Pantry in overleg met huurder te bepalen;
– Aanbrengen van een vloer & verlichting is voor de huurder zelf;
– Gesausde bouwkundige wanden;
– Bergruimte.

LeesVerberg volledige omschrijving

Kenmerken

Gebouwnaam Donna

Status Beschikbaar

Bouwjaar 2022

Bouwvorm Bestaande bouw

Energielabel A++

Voorzieningen Kabelgoten
Toilet
Pantry

BekijkVerberg alle kenmerken

Interesse?
Maak een afspraak

Susan Hoens – van den Hurk


Kantoorruimte
Telefoon 06 41 43 41 01
Whatsapp

Locatie

Philitelaan 57-01, Eindhoven

Reviews

Communcatie is helder en de vaart blijft er goed in. Fijn om met Zoë te werken!

Arlo

Ik ben Erik Stock van Place for Bizz, samenwerkingspartner van The Key. De samenwerking verloopt heel goed met Zoë Fliervoet, korte lijnen en een heel prettig contact. Er wordt snel geschakeld en afspraak is afspraak.

Erik Stock
Place for Bizz

Van oriëntatie tot aan afronding heel plezierig en efficiënt ondersteund door The Key. De ideale plek voor ons kantoor gevonden en heel vlot de procedure doorlopen – waarvoor hartelijk dank!

Patricia Beks
Directrice Tech to Market

Samen op zoek naar jouw nieuwe werkplek!