040 209 50 50 Contact

Kanaaldijk-Zuid 19 , Eindhoven

Kaart Brochure
€ 549,- per maand excl. btw Flex kantoor 30 m2
.
.
.

Omschrijving

In business center “Eindhoven Centrum” geef je als huurder je eigen identiteit aan je onderneming. Met een eigen adres en een unit met eigen voordeur bijvoorbeeld. Bovendien ligt Gilde op loopafstand van het station, in hartje Eindhoven. Werken op een mooie én zichtbare locatie in de stad? There’s always place for success.

o Hartje Eindhoven
o Aan het kanaal
o Loopafstand van station
o Mix van kantoor en bedrijfsruimte

Het business center is gelegen op de hoek van de Kanaaldijk Zuid en de Tongelresestraat aan de rand van de Eindhovense binnenstad. Deze aantrekkelijke locatie is goed zichtbaar vanaf het kruispunt langs het kanaal en uitstekend bereikbaar met een eigen parkeergelegenheid aan de achterzijde van het business center. Tevens zijn alle units voorzien van een eigen alarmsysteem, glasvezel en telefoonaansluiting. De huurprijzen zijn all-in, dus inclusief parkeren op afgesloten parkeerterrein, gas water elektra, servicekosten en gratis gebruik van de spreekkamers over alle Place for Bizz locaties

LeesVerberg volledige omschrijving

Kenmerken

Gebouwnaam Place For Bizz Business Centers

Status Beschikbaar

Bouwvorm Bestaande bouw

Voorzieningen Te openen ramen
Kabelgoten
Systeemplafond
Toilet
Pantry
Kamerindeling

BekijkVerberg alle kenmerken

Interesse?
Maak een afspraak

Zoë Fliervoet


Flex-kantoor
Telefoon 06 13 59 78 25
Whatsapp

Locatie

Kanaaldijk-Zuid 19, Eindhoven

Reviews

The Key, to succes! Heel prettige en directe samenwerking met Zoë en collega’s. Zegt wat ze doet en doet wat ze zegt, oprecht en duidelijk. Wij hopen nog jaren met The Key samen te werken.

Sander Burghoorn
Welkin & Meraki

Na een lange zoektocht een samenwerking aangegaan met The Key. Snel resultaat en super tevreden met onze huidige huisvesting!

Stefan

Samen op zoek naar de jouw nieuwe werkplek!