040 209 50 50 Contact

Horsten 1 , Eindhoven

Kaart Brochure
Prijs op aanvraag Kantoorruimte Vanaf 20 m2
.
.
.

Omschrijving

Horsten 1 “MMP” te Eindhoven

MMP, welke medio 2021 een nieuwe naam zal krijgen, is in 1969 gebouwd en in 2020 gerenoveerd. Het gebouw biedt verschillende opties voor high tech startups, kennisintensieve bedrijven en R&D organisaties. De totale oppervlakte is ca. 4.600 m2. Het bedrijfsverzamelgebouw op de TU/e Campus heeft de vorm van een paviljoen, met kantoren aan de buitenzijde en 5 vergaderzalen en verschillende algemene ontmoetingsruimten en openbare werkplekken aan de binnenzijde. De tweede verdieping heeft een binnenplaats met ruimte voor ontmoetingen. Het gebouw beschikt over een nieuw restaurant voorzien van terras. Tevens is er een ruimte ingericht waar ‘workstations’ c.q. losse werkplekken voor een vaste periode gehuurd kunnen worden, de Kadans Startup Space.

MMP is gelegen op het oostelijke gedeelte van de TU/e Campus, die centraal is gelegen in Eindhoven ten noordoosten van het station. Dit gedeelte van de campus is het bedrijvengedeelte en bestaat voornamelijk uit grotere kantoor- en bedrijfsobjecten in een groene parkachtige omgeving.
Het object is goed bereikbaar met eigen vervoer en het terrein biedt voldoende parkeergelegenheid voor huurders, studenten en bezoekers. Door de ligging op loopafstand van het Centraal Station van Eindhoven en de busterminal Neckerspoel is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed te noemen.
Op loopafstand is een bushalte te vinden met frequente verbindingen naar en van het station.  Op en nabij de TU/e Campus zijn eveneens diverse voorzieningen aanwezig, alsmede de nodige sportaccommodaties.

AANVAARDING
Aanvaarding per direct.

HUURPRIJS
Kantoorruimte (all-in)
Vanaf € 185,00 per m2 per jaar, te vermeerderen met btw. Dit betreft een all-in huurprijs exclusief internet en parkeren.

PARKEREN
Er zijn ruime parkeerfaciliteiten aanwezig op eigen terrein. Er kunnen parkeerplekken gehuurd worden middels ‘heerlijk parkeren’ tegen een aantrekkelijk dagtarief.

VOORZIENINGEN KANTOREN
– instapklare kantoorruimtes (vanaf 20 m2 tot 500 m2);
– verschillende werkplekken (de Kadans Startup Space);
– flexwerkplekken, ontmoetingsruimtes en openbare werkplekken;
– vergaderfaciliteiten;
– een restaurant voorzien van een fraai terras.

VOORZIENINGEN ECOSYSTEEM
– een uitgebreid netwerk van innovatieve bedrijven en gerenommeerde kennis- en onderzoeksinstituten op science parks en campussen door heel Europa;
– netwerkbijeenkomsten, carrière- en community events;
– gedeelde labfaciliteiten en -instrumenten via partner Clustermarket;
– meerdere business services, zoals intellectueel eigendom services, juridische services, human resource services en marketing & communicatie services;
– incubator en accelerator programma’s.

KADANS SCIENCE PARTNER
Verhuurder en eigenaar, Kadans Science Partner, biedt tailor-made huisvestingsoplossingen met toegang tot levendige ecosystemen die bijdragen aan de groei van organisaties. Hiermee wordt het succes van huurders geoptimaliseerd en wordt innovatie gestimuleerd. Zo krijgen bedrijven niet alleen een unieke werkruimte, maar ook gedeelde faciliteiten en toegang tot een uitgebreid netwerk.
Kadans Science Partner blijft als exploitant betrokken bij de huurders. Kadans is zo in staat voortdurend sturing te blijven geven aan de veranderende huisvestingsbehoefte van een
organisatie. Door deze opstelling blijven veel bedrijven lange tijd aan Kadans verbonden. Momenteel huisvest Kadans al 275+ innovatieve bedrijven op 14 campuslocaties in binnen- en buitenland (maart 2021).

EINDHOVEN ENGINE
Kadans werkt samen met Eindhoven Engine dat in het MMP is gevestigd. Eindhoven Engine is een samenwerkingsprogramma van verschillende kennisinstellingen, bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en burgers in de Brainport regio.
Samen wil Eindhoven Engine innovatie versnellen door uitdagend onderzoek. Door ervaring en talent samen te brengen op één locatie, het MMP, vindt er kruisbestuiving plaats tussen verschillende projecten en industrieën. Samen gaan ze op zoek naar technologische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Binnen Eindhoven Engine is er ruimte voor ambitieuze studenten, onderzoekers, wetenschappers, industriële innovators en young professionals.
Partners van Eindhoven Engine zijn o.a. de TU/e, Fontys, ASML, VDL, Signify, Philips, NXP, NTS en TNO.

LeesVerberg volledige omschrijving

Kenmerken

Gebouwnaam MMP

Status Beschikbaar

Bouwjaar 1997

Bouwvorm Bestaande bouw

Energielabel B

BekijkVerberg alle kenmerken

Interesse?
Maak een afspraak

Koen van den Biggelaar


Bedrijfsruimten
Telefoon 06 46 06 57 66
Whatsapp

Locatie

Horsten 1, Eindhoven

Reviews

The Key, to succes! Heel prettige en directe samenwerking met Zoë en collega’s. Zegt wat ze doet en doet wat ze zegt, oprecht en duidelijk. Wij hopen nog jaren met The Key samen te werken.

Sander Burghoorn
Welkin & Meraki

Na een lange zoektocht een samenwerking aangegaan met The Key. Snel resultaat en super tevreden met onze huidige huisvesting!

Stefan

Samen op zoek naar de jouw nieuwe werkplek!