040 209 50 50 Contact

Frederiklaan 10e , Eindhoven

Kaart
Vergaderruimte
.
.
.

Omschrijving

Kick Box
De Kick Box, een schitterende, unieke en inspirerende vergaderlocatie in het Philips Stadion. De beste ideeën ontstaan in een inspirerende omgeving. In een ruimte die je energie geeft en evengoed van alle praktische gemakken is voorzien. Vergaderen op topniveau in het Philips Stadion geeft nét dat tikkeltje extra beleving. Met uitzicht op het veld ervaar je de bijzondere sfeer van het stadion, waar topprestaties worden geleverd. Koffie&thee is inclusief en voor andere wensen kan gezorgd worden.

Wat te doen bij aankomst?
Je vindt de Kick Box aan de Frederiklaan 10e in het Philips Stadion. Ingang 3 aan de westkant van het stadion. Parkeren kan in de parkeergarage of op P West. Svp melden bij Kick Offices B.G. ingang 3

Parkeergelegenheid
In de parkeergarage PHILIPS Stadion is voldoende parkeergelegenheid waar tegen betaling gebruik van gemaakt kan worden. Parking You is de beheerder van de parkeergarage. De tarieven voor P West (is parkeergelegenheid op maaiveld aan de westzijde van het Philips Stadion) zijn gelijk aan de tarieven in de parkeergarage.

Beschrijving
High end meetingruimte op een toplocatie met zicht op het veld. In de standaard opstelling geschikt voor 14 personen om een vergadertafel, uit te breiden tot 34 personen in theater opstelling. Er is een grote smart TV aanwezig en indien nodig beamer & beamerscherm.

Prijs informatie
Uur € 75,00
Ochtend (08:00 – 12:00) € 250,00
Middag (12:00 – 16:00) € 250,00
Avond (16:00 – 20:00) € 250,00
Dag € 375,00

Openingstijden
Maandag – Vrijdag 08:30 – 20:00
Zaterdag – Zondag gesloten

LeesVerberg volledige omschrijving

Kenmerken

Gebouwnaam Kick Box Philips Stadion

Status Beschikbaar

Bouwvorm Bestaande bouw

BekijkVerberg alle kenmerken

Interesse?
Maak een afspraak

Zoë Fliervoet


Flex-kantoor
Telefoon 06 13 59 78 25
Whatsapp

Locatie

Frederiklaan 10e, Eindhoven

Reviews

Ik was op korte termijn op zoek naar een tijdelijke kantoorruimte in Eindhoven. Uiteindelijk ben ik bij Zoë terecht gekomen. Ze reageerde snel (zelfs op een vrije dag), afspraken konden op korte termijn ingepland worden en ik kon binnen 2 weken al de sleutels ontvangen. Ook op andere vragen heeft ze snel een antwoord of weet ze je door te sturen naar de persoon waar je beter bij terecht kan.

Jomie Jeurgens
Stralend gestemd

Na jarenlang zelfstandig de verhuur van kantoorruimten te hebben verzorgd, werd het in corona-tijd lastiger om geschikte huurders te vinden. Samen met Zoë van The Key hebben we dit opnieuw aangepakt en in korte tijd hebben we al meerdere huurders mogen verwelkomen. Daarnaast scheelt het ook veel tijd en geeft ze goede adviezen. Bedankt voor de fijne samenwerking Zoë!

Michiel Entrop
Business Support Center

Wat fijn om een makelaar te hebben die meteen reageert en de zaken goed regelt.

Sjoerd
Mores Leren

Samen op zoek naar de jouw nieuwe werkplek!