040 209 50 50 Contact

Frederiklaan 10e , Eindhoven

Kaart
Vergaderruimte
.
.
.

Omschrijving

Kick Box
De Kick Box, een schitterende, unieke en inspirerende vergaderlocatie in het Philips Stadion. De beste ideeën ontstaan in een inspirerende omgeving. In een ruimte die je energie geeft en evengoed van alle praktische gemakken is voorzien. Vergaderen op topniveau in het Philips Stadion geeft nét dat tikkeltje extra beleving. Met uitzicht op het veld ervaar je de bijzondere sfeer van het stadion, waar topprestaties worden geleverd. Koffie&thee is inclusief en voor andere wensen kan gezorgd worden.

Wat te doen bij aankomst?
Je vindt de Kick Box aan de Frederiklaan 10e in het Philips Stadion. Ingang 3 aan de westkant van het stadion. Parkeren kan in de parkeergarage of op P West. Svp melden bij Kick Offices B.G. ingang 3

Parkeergelegenheid
In de parkeergarage PHILIPS Stadion is voldoende parkeergelegenheid waar tegen betaling gebruik van gemaakt kan worden. Parking You is de beheerder van de parkeergarage. De tarieven voor P West (is parkeergelegenheid op maaiveld aan de westzijde van het Philips Stadion) zijn gelijk aan de tarieven in de parkeergarage.

Beschrijving
High end meetingruimte op een toplocatie met zicht op het veld. In de standaard opstelling geschikt voor 14 personen om een vergadertafel, uit te breiden tot 34 personen in theater opstelling. Er is een grote smart TV aanwezig en indien nodig beamer & beamerscherm.

Prijs informatie
Uur € 75,00
Ochtend (08:00 – 12:00) € 250,00
Middag (12:00 – 16:00) € 250,00
Avond (16:00 – 20:00) € 250,00
Dag € 375,00

Openingstijden
Maandag – Vrijdag 08:30 – 20:00
Zaterdag – Zondag gesloten

LeesVerberg volledige omschrijving

Kenmerken

Gebouwnaam Kick Box Philips Stadion

Status Beschikbaar

Bouwvorm Bestaande bouw

BekijkVerberg alle kenmerken

Locatie

Frederiklaan 10e, Eindhoven

Reviews

Communcatie is helder en de vaart blijft er goed in. Fijn om met Zoë te werken!

Arlo

Ik ben Erik Stock van Place for Bizz, samenwerkingspartner van The Key. De samenwerking verloopt heel goed met Zoë Fliervoet, korte lijnen en een heel prettig contact. Er wordt snel geschakeld en afspraak is afspraak.

Erik Stock
Place for Bizz

Van oriëntatie tot aan afronding heel plezierig en efficiënt ondersteund door The Key. De ideale plek voor ons kantoor gevonden en heel vlot de procedure doorlopen – waarvoor hartelijk dank!

Patricia Beks
Directrice Tech to Market

Samen op zoek naar de jouw nieuwe werkplek!