040 209 50 50 Contact

Emmasingel 33 , Eindhoven

Kaart Brochure
Prijs op aanvraag Small workspaces 2.500 m2
.
.
.

Omschrijving

Voor verhuur zijn er per direct volledig gemeubileerde kantoor units beschikbaar bij het meest toonaangevende flex office concept van Eindhoven: Industrious.

Industrious ontzorgt je in alle facetten rondom jouw dagelijkse kantoorwerkzaamheden. Het hoge serviceniveau, de hoogwaardige uitstraling en de locatie van dit kantoorgebouw is uniek. Industrious geeft je de kans om flexibel een kantoorruimte te huren in een vijfsterrenomgeving, ontworpen met een oog voor detail, om te inspireren en te motiveren.

Het kantoorgebouw de ‘De Emma’ is al enkele jaren de Eindhovense thuisbasis van Industrious. Het gebouw kent een prachtige zichtlocatie aan de Emmasingel; de voormalige industriestraat van Philips. Hier vind je nog veel rijksmonumenten zoals de eerste gloeilampenfabriek, de Lichttoren, de Admirant en de Witte dame. De Emmasingel loopt dwars door het bruisende centrum van Eindhoven, op loopafstand van De Bergen, de Markt en het Centraal Station.

LOCATIE
Alle gewenste voorzieningen bevinden zich op loopafstand van het gebouw. Het pand is op steenworpafstand gelegen van De Bergen; de populairste en gezelligste horecastraat van Eindhoven met veel verschillende koffie -en lunch gelegenheden. Daarnaast is Industrious gelegen in het Emma District. Dit is een unieke plek in de binnenstad waar je diverse (concept)winkels vind gericht op interieur, mode, persoonlijke verzorging en entertainment.

BEREIKBAARHEID
Het kantoorgebouw is gelegen op 6 minuten lopen van het Centraal Station van Eindhoven. De busverbinding is uitstekend en er bevindt zich een bushalte direct tegenover het gebouw. Met de auto is het gebouw in ca. 10 minuten te bereiken vanaf snelwegen rondom Eindhoven.

INDUSTRIOUS
De verschillende beschikbare kantoorunits worden aangeboden door Industrious. Dit is hét werkplek concept met hoogwaardige service waarbij de kantoorgebruiker volledig wordt ontzorgt op alle gebieden. Met +/- 160 locaties in 10 verschillende landen is Industrious één van de grootste en hoogst gewaardeerde flex werkplek concepten ter wereld.

Het full-service concept van Industrious begint op de begane grond; de representatieve entree met bemande receptie zorgt voor een welkome ontvangst voor huurders en hun gasten.

Op de begane grond is er ook een loungeruimte met grote bar en een presentatieruimte. In de loungeruimte wordt iedere dag een gratis ontbijt en middagsnack verzorgd voor iedere huurder van Industrious.
De kantoorruimtes zijn eersteklas gemeubileerd, volledig geluidsdicht en voorzien van snel en beveiligd internet. De kantoorruimtes worden dagelijks schoongemaakt en ieder kantoor heeft een eigen temperatuur regeling. Er wordt ook de mogelijkheid geboden om jouw kantoorruimte geheel naar eigen wens in te richtten.

Alle verdiepingen zijn voorzien van een gemeenschappelijke loungeruimte, een luxe pantry met de beste koffie en verschillende geluidsdichte bel booths. Ook bevindt zich op elke verdieping een mooie vergaderruimte inclusief tv-scherm, ideaal voor presentaties of overleggen.

Industrious is erg flexibel en helpt u graag om een oplossing op maat voor uw bedrijf te realiseren. Zij denken graag mee in uw behoeftes en hebben hiervoor een team specialisten klaarstaan. De medewerkers van Industrious Eindhoven hebben allen een hospitality achtergrond. Hierdoor wordt iedereen die het gebouw binnenstapt benaderd vanuit een hospitality oogpunt, zoals je gewend bent in de beste hotels.

BESCHIKBAARHEID
Op aanvraag

PARKEREN
Het is mogelijk om een abonnement af te sluiten voor het parkeren in de onderliggende parkeergarage en in de parkeergarages ‘’De witte dame’’ en ‘’De admirant’’.

ENERGIELABEL
Het gebouw is voorzien van een energielabel A.

WAT ZIT ER ALLEMAAL BIJ?

– Volledig uitgerust en eersteklas gemeubileerd kantoor.
– 42 db akoestische wanden en deuren (geluidsdicht).
– Snel en volledig beveiligd internet inbegrepen.
– Dagelijkse schoonmaak inbegrepen.
– Receptie diensten inbegrepen.
– Klimaatinstallatie inbegrepen en geregeld per kantoor.
– Arabica koffie van hoge kwaliteit, biologische thee en water inbegrepen.
– Gratis ontbijt en middagsnack.
– Gemeenschappelijke ruimtes en lounges.
– Telefoonbeantwoording inbegrepen met uw eigen bedrijfstelefoonnummer.
– Belastingen en alle gebouw gebonden kosten inbegrepen.
– Gebouw, brand en 3rd party verzekering inbegrepen.
– 24/7/365 beveiligde toegang.
– Follow me, beveiligd en onbeperkt printen, faxen, scannen en kopiëren.
– Toegang tot alle Industrious locaties wereldwijd.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens

LeesVerberg volledige omschrijving

Kenmerken

Gebouwnaam Industrious

Status Beschikbaar

Bouwjaar 1980

Bouwvorm Bestaande bouw

Energielabel A

Voorzieningen Inbouwarmaturen
Liften
Kabelgoten
Systeemplafond
Toilet
Verwarming
Kamerindeling

BekijkVerberg alle kenmerken

Interesse?
Maak een afspraak

Esteban van der Weijden


Trainee
Telefoon 06 14 13 48 33
Whatsapp

Locatie

Emmasingel 33, Eindhoven

Reviews

Communcatie is helder en de vaart blijft er goed in. Fijn om met Zoë te werken!

Arlo

Ik ben Erik Stock van Place for Bizz, samenwerkingspartner van The Key. De samenwerking verloopt heel goed met Zoë Fliervoet, korte lijnen en een heel prettig contact. Er wordt snel geschakeld en afspraak is afspraak.

Erik Stock
Place for Bizz

Van oriëntatie tot aan afronding heel plezierig en efficiënt ondersteund door The Key. De ideale plek voor ons kantoor gevonden en heel vlot de procedure doorlopen – waarvoor hartelijk dank!

Patricia Beks
Directrice Tech to Market

Samen op zoek naar jouw nieuwe werkplek!