040 209 50 50 Contact

Bogert 1 , Eindhoven

Kaart Brochure
€ 132,- tot € 985,- per maand excl. btw Kantoorruimte Vanaf 30 m2
.
.
.

Omschrijving

BOGERT 1 “BOUNCESPACE” – EINDHOVEN

In het voormalige World Trade Centre van Eindhoven op enkele minuten van van het centraal station en met een uitzicht op het stadscentrum, voorzien we in ruime werkplekken onder een spectaculair glazen dak.

Na binnenkomst kom je terecht in een cafe met een poolbiljart en D-E Coffee Kitchen. Speel zelf barista en creëer jouw eigen kop koffie terwijl je een potje poolbiljart speelt. Een verdieping daarboven vind je een huiskamer met een lounge inrichting waar je achterover kan zitten of een potje kan tafeltennissen voor de ontspanning. Wanneer er werk verzet moet worden kun je kiezen tussen verschillende moderne kantoorruimtes in of aangrenzend aan de grote atrium ruimte.

BESCHIKBAARHEID
Bounceloft (prive kantoor ca. 30 m²) – € 835,- tot € 985,- excl btw.
BounceAround (flexibele werkplek) – All-in € 132,50,- excl btw.
Bouncedesk (vaste werkplek) – All-in € 238,40,- excl btw.

ONTMOET JE NIEUWE WERKPLEK
Het kantoor, maar anders 
Wij geloven in een nieuw soort kantoor:een creatief, iet wat rebels en community gebaseerd kantoor waar talentvolle freelancers, startups en andere bedrijven gehuisvest worden.

Flexibility
De werkplekken zijn zo ontworpen dat ze passen bij de verschillende stadia waar jouw werkleven en bedrijfsontwikkeling zich in kunnen bevinden. Ga van een flexibele werkplek naar een vaste bureauplek naar een privé kantoor. Memberships kunnen maandelijks aangepast of opgezegd worden. Jouw kantoor kan zich aanpassen zodra jouw werk veranderd, maar je behoudt altijd de voordelen van het BounceSpace ecosysteem.

Parkeren
In de nabije omgeving kan betaald geparkeerd worden. Op het voorgelegen parkeerterrein kan er geparkeerd worden tegen uur/dagtarief. In het nabij gelegen parkeergarage kan een parkeerplek gehuurd worden vanaf € 125,00 per maand.

Aanvaarding
Per direct.

WAT ZIT ER ALLEMAAL BIJ?
Kantoorruimte
– volledig instapklare kantoorruimtes met (optioneel) in de hoogte afstelbaar meubilair;
– all-in prijs met onder ander inbegrepen: schoonmaak algemene en sanitaire ruimtes, afvalverwerking, postadres/verwerking, glasvezel internet en gas/water/elektra;
– centraal luchtbehandelingssysteem (per ruimte verstelbaar);
– kosteloos gebruik van de vergader en loungeruimtes;
– 24/7 toegang.

LeesVerberg volledige omschrijving

Kenmerken

Gebouwnaam Bouncespace

Status Beschikbaar

Servicekosten per jaar € 0,-

Bouwjaar 1989

Bouwvorm Bestaande bouw

Energielabel C

Voorzieningen Te openen ramen
Kabelgoten
Systeemplafond
Toilet
Pantry
Verwarming
Kamerindeling

BekijkVerberg alle kenmerken

Interesse?
Maak een afspraak

Zoë Fliervoet


Flex-kantoor
Telefoon 06 13 59 78 25
Whatsapp

Locatie

Bogert 1, Eindhoven

Reviews

Ik was op korte termijn op zoek naar een tijdelijke kantoorruimte in Eindhoven. Uiteindelijk ben ik bij Zoë terecht gekomen. Ze reageerde snel (zelfs op een vrije dag), afspraken konden op korte termijn ingepland worden en ik kon binnen 2 weken al de sleutels ontvangen. Ook op andere vragen heeft ze snel een antwoord of weet ze je door te sturen naar de persoon waar je beter bij terecht kan.

Jomie Jeurgens
Stralend gestemd

Na jarenlang zelfstandig de verhuur van kantoorruimten te hebben verzorgd, werd het in corona-tijd lastiger om geschikte huurders te vinden. Samen met Zoë van The Key hebben we dit opnieuw aangepakt en in korte tijd hebben we al meerdere huurders mogen verwelkomen. Daarnaast scheelt het ook veel tijd en geeft ze goede adviezen. Bedankt voor de fijne samenwerking Zoë!

Michiel Entrop
Business Support Center

Wat fijn om een makelaar te hebben die meteen reageert en de zaken goed regelt.

Sjoerd
Mores Leren

Samen op zoek naar de jouw nieuwe werkplek!