040 209 50 50 Contact

Bogert 1 , Eindhoven

Kaart Brochure
€ 1.100,- per maand excl. btw Small workspaces 219 m2
.
.
.

Omschrijving

Bogert 1 te Eindhoven

In het voormalige World Trade Centre van Eindhoven op enkele minuten van van het centraal station en met een uitzicht op het stadscentrum, voorzien we in ruime werkplekken onder een spectaculair glazen dak.

Na binnenkomst kom je terecht in een cafe met een poolbiljart en D-E Coffee Kitchen. Speel zelf barista en creëer jouw eigen kop koffie terwijl je een potje poolbiljart speelt. Een verdieping daarboven vind je een huiskamer met een lounge inrichting waar je achterover kan zitten of een potje kan tafeltennissen voor de ontspanning. Wanneer er werk verzet moet worden kun je kiezen tussen verschillende moderne kantoorruimtes in of aangrenzend aan de grote atrium ruimte.

Beschikbaarheid
Unit Verdieping Metrage Huurprijs
Studio 3 + 4 Begane grond 91 m² € 2.500,00
Studio 2.03 2e verdieping 32 m² € 1.100,00
Studio 2.09 – 2.10- 2.11 2e verdieping 96 m² € 2.250,00

*unit prijs per maand, exclusief servicekosten en te vermeerderen met btw.

Het kantoor, maar anders..
Wij geloven in een nieuw soort kantoor: een creatief, iet wat rebels en community gebaseerd kantoor waar talentvolle freelancers, startups en andere bedrijven gehuisvest worden.

Flexibility
De werkplekken zijn zo ontworpen dat ze passen bij de verschillende stadia waar jouw werkleven en bedrijfsontwikkeling zich in kunnen bevinden. Ga van een flexibele werkplek naar een vaste bureauplek naar een privé kantoor. Memberships kunnen maandelijks aangepast of opgezegd worden. Jouw kantoor kan zich aanpassen zodra jouw werk veranderd, maar je behoudt altijd de voordelen van het BounceSpace ecosysteem.

Parkeren
In de nabije omgeving kan betaald geparkeerd worden. Op het voorgelegen parkeerterrein kan er geparkeerd worden tegen uur/dagtarief. In het nabij gelegen parkeergarage kan een parkeerplek gehuurd worden vanaf € 125,00 per maand.

Aanvaarding
Per direct.

Wat zit er allemaal bij?
Kantoorruimte
– volledig instapklare kantoorruimtes met (optioneel) in de hoogte afstelbaar meubilair;
– all-in prijs met onder ander inbegrepen: schoonmaak algemene en sanitaire ruimtes, afvalverwerking, postadres/verwerking, glasvezel internet en gas/water/elektra;
– centraal luchtbehandelingssysteem (per ruimte verstelbaar);
– kosteloos gebruik van de vergader en loungeruimtes;
– 24/7 toegang.

LeesVerberg volledige omschrijving

Kenmerken

Status Beschikbaar

Bouwjaar 1989

Bouwvorm Bestaande bouw

Energielabel C

BekijkVerberg alle kenmerken

Interesse?
Maak een afspraak

Esteban van der Weijden


Trainee
Telefoon 06 14 13 48 33
Whatsapp

Locatie

Bogert 1, Eindhoven

Reviews

Communcatie is helder en de vaart blijft er goed in. Fijn om met Zoë te werken!

Arlo

Ik ben Erik Stock van Place for Bizz, samenwerkingspartner van The Key. De samenwerking verloopt heel goed met Zoë Fliervoet, korte lijnen en een heel prettig contact. Er wordt snel geschakeld en afspraak is afspraak.

Erik Stock
Place for Bizz

Van oriëntatie tot aan afronding heel plezierig en efficiënt ondersteund door The Key. De ideale plek voor ons kantoor gevonden en heel vlot de procedure doorlopen – waarvoor hartelijk dank!

Patricia Beks
Directrice Tech to Market

Samen op zoek naar jouw nieuwe werkplek!