040 209 50 50 Contact

Europaplein 1 , Best

Kaart Brochure
Prijs op aanvraag Kantoorruimte Vanaf 20 m2
.
.
.

Omschrijving

Cutom made werkplekken met een vleugje nostalie

YOUR HOME OF BUSINESS
Hard op weg om het nieuwe creatieve broeinest van regio Best te worden.

Hier werken we, durven we door te ontwikkelen en laten we verblijven samengaan in harmonie met de omgeving en de historische waarden van de locatie. Kortom: een plek waar ondernemers zich helemaal thuis voelen. Van kleine tot grote ondernemer en van dienstverlening tot ambachtelijk werk…. Alles vindt haar plek op C’Park Bata.

Kies je eigen ‘ondernemers-vierkantenmeters’ op basis van beschikbaarheid.
“Onze community wordt niet gevormd door gebouwen.. maar door mensen en service. Ben jij de nieuwe bouwsteen van onze community?”

Bij C’park Bata gaat het om een full-service ervaring
We zijn de hotelier en connector: banden creëren tussen mensen en bedrijven, de meerwaarde van de C’park Bata business community. Als hotelier bieden wij de ondernemers, haar medewerkers en gasten diverse diensten aan. Van een centrale receptie, vergaderruimten, postverwerking, via groenonderhoud, schoonmaak en afvalverwerking tot een lunchroom waar je naast heerlijke broodjes en een uitgebreide salade een goed gesprek kunt voeren met je gasten en natuurlijk ook je collega huurders.

We zijn daarmee hard op weg het nieuwste creatieve broeinest van regio Best te worden. Daar werken we, durven we door te ontwikkelen en laten we verblijven samengaan in harmonie met de omgeving en historische waarden van de locatie. Kortom een plek waar echte ondernemers zich vanaf nu zich helemaal thuis voelen. Ondernemerskeuzes genoeg want van groot tot klein en van dienstverlening tot ambachtelijk werk… alles vindt haar plek op C’park Bata.

Het historische BATA-complex omvat in totaal een zevental karakteristieke gebouwen waarvan de drie witte gebouwen een rijks-monumentale status hebben. Er is een grote variëteit aan kantoorruimte, loodsen, werkplaatsen, opslagplekken en andere ruimtes beschikbaar.

Huren
Het BATA-complex omvat in totaal een zevental karakteristieke gebouwen waarvan de drie witte gebouwen aan de voorzijde een Rijksmonumentale status hebben. C’Park Bata gaat van start in gebouw 21, 22, 31 en 32 en zal in de toekomst organisch doorgroeien in het complex. Nu en op korte termijn is er een grote variëteit aan bedrijfsruimtes, loodsen, werkplaatsen, opslagplekken en diverse andere ruimtes beschikbaar.

Bereikbaarheid
C’park Bata, gelegen in het gelijknamige Batadorp, ligt enigszins verscholen aan de rand van bedrijventerrein ‘Breeven’ ten zuiden van de kern van Best. Al vanuit de historie een strategisch zeer gunstige locatie in de oksel van het Beatrixkanaal en Wilhelminakanaal, maar zeker zo belangrijk, bij het knooppunt van de Rijkswegen A2 en A58. De aanwezigheid van het NS-station Best draagt bij aan die optimale bereikbaarheid.

Parkeren
Er is een ruim aantal parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig, zowel aan de voor als achterzijde van de gebouwen.

Omgevingsfactoren
Het uiterlijk van het Bata-complex wordt gevormd door de drie, vrijwel identieke fabrieksgebouwen die in een rij aan het Europaplein zijn gesitueerd (gebouwen 11, 21 en 31). Daarachter een eigen wegenstructuur met een drietal vergelijkbare loodsen, alsmede het logistieke centrum. Het complex wordt aan drie zijden omzoomd door groen en bebossing waardoor het zonder meer een fraaie en rustige omgeving biedt. De drie typische, herkenbare witte fabrieksgebouwen, gebouwd in 1934, zijn aangewezen als Rijksmonument en als industrieel erfgoed tot een historische bezienswaardigheid verworden.

Flexplek
gebouw 21 – 31
Ofwel de start-up, een ondernemer die niet meer thuis wil ondernemen maar de stap wil maken naar een flexplek. Is jouw laptop jouw kantoor? Maak dan gebruik van het ‘plug & play’ concept, gebruik het als je zakelijke postadres, drink koffie met je ‘buren’ en zoek de samenwerking op. Vanaf €100,- per maand excl. BTW

Kantoorruimte > 20 m²
gebouw 21 – 31
Een kantoor moet voelen als je tweede thuis en moet passen als een jas. Een kantoor in C’park Bata groeit met jouw bedrijf mee! Kantoorruimtes zijn flexibel in te delen en starten vanaf 20 m². Vrijheid, meters en mogelijkheden zijn daarbij ‘onbeperkt’. Je creëert hier een echte eigen plek waarbij je onderdeel bent van een inspirerende business community. Toon lef door een kantoorruimte te huren in een upcoming community en ruwe parel van een pand.

Verdieping
gebouw 21 – 31
Middelgrote en grote ondernemingen vragen om meer ruimte, zonder verder zorgen te maken over technische en onderhoudszaken. Ook dat bieden wij! Een eigen verdieping – of zelfs meer – in te richten naar eigen behoefte en smaak.

Service- en dienstenpakket
Kenmerkend voor onze Business Community is het uitgebreide service- en dienstenpakket. Voor de service- en parkmanagement diensten wordt een voorschot in rekening gebracht per gehuurde m² per jaar. Parkmanagement is een collectieve dienst die door alle bewoners op C’park Bata gebruikt wordt. Onderstaand nog een korte uiteenzetting van het parkmanagement en de services.

Services & diensten
voorschot warmte, elektra en water
koffie, thee en water
openbare WiFi
afvalbeheer
medegebruik van vergaderruimten en spreekkamers (op basis van fair use)
glasbewassing
schoonmaak algemene ruimten
onderhoud gebouwgebonden installaties
5% administratie kosten
Parkmanagement
beveiliging en receptie
infrastructurele faciliteiten
groenonderhoud en onderhoud infrastructuur
postverwerking (haal- en breng service)
beheer van het terrein
technische dienst
community management
5% administratie kosten

LeesVerberg volledige omschrijving

Kenmerken

Gebouwnaam C'Park Bata

Status Beschikbaar

Servicekosten per jaar € 30,-

Bouwjaar 1934

Bouwvorm Bestaande bouw

BekijkVerberg alle kenmerken

Interesse?
Maak een afspraak

Zoë Fliervoet


Flex-kantoor
Telefoon 06 13 59 78 25
Whatsapp

Locatie

Europaplein 1, Best

Reviews

The Key, to succes! Heel prettige en directe samenwerking met Zoë en collega’s. Zegt wat ze doet en doet wat ze zegt, oprecht en duidelijk. Wij hopen nog jaren met The Key samen te werken.

Sander Burghoorn
Welkin & Meraki

Na een lange zoektocht een samenwerking aangegaan met The Key. Snel resultaat en super tevreden met onze huidige huisvesting!

Stefan

Samen op zoek naar de jouw nieuwe werkplek!