040 209 50 50 Contact

John F Kennedylaan 2 , Eindhoven

Kaart Brochure
€ 170,- per m² per jaar excl. btw Kantoorruimte 79 m2
.
.
.

Omschrijving

John F. Kennedylaan 2 te Eindhoven

Beschikbaar
verdieping omschrijving metrage
4e verdieping kantoorruimte ca. 79 m²

Huurprijs kantoorruimte
€ 170,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Servicekosten
€ 52,50 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Parkeren
Onder het gebouw bevindt zich een eigen parkeergarage voor huurders en bezoekers van Kennispoort. Daarnaast is het mogelijk om op de TU/e Campus te parkeren op basis van dagtarief. Op loopafstand ligt de parkeergarage onder het Kennedyplein.

Aanvaarding
Aanvaarding per direct.

Algemeen
Wie over de John F Kennedylaan naar het centrum van Eindhoven rijdt, kan het markante ovale gebouw op de kop met het station niet missen.
Het kantoorgebouw ‘Kennispoort’ is in 2000 gebouwd onder architectuur van Koen van Velsen.
Het zeven verdiepingen tellende gebouw heeft een ovale vorm waaruit verschillende volumes zijn weggenomen. Aan de oostzijde is er een hap uit genomen, waardoor er een U-vormige
bovenbouw ontstaat. Aan de zuidoostzijde is een gedeelte van het volume weggesneden om de fiets- en wandelroute naar de universiteitswijk te benadrukken. Het gebouw is georganiseerd rond een twee verdiepingen hoge binnenstraat. Onder het gebouw is er een parkeergarage. De gevels zijn bekleed met metaalkleurige geglazuurde stenen, die speciaal voor dit project is ontwikkeld.

Bereikbaarheid
Per auto
Door de ligging in het centrum van Eindhoven is het object vanuit diverse richtingen uitstekend met eigen vervoer bereikbaar. De John F. Kennedylaan en de Boschdijk zijn goede in- en uitvalswegen vanuit en naar noordelijke en westelijke richting. Tevens is er een goede aansluiting op de rondweg.

Openbaar vervoer
Het kantorencomplex is op steenworp afstand van het Centraal Station (NS) en de busterminal gelegen en is daardoor ook uitstekend bereikbaar per trein en bus.

Voor meer informatie verwijzen wij naar johnfkennedylaan2.nl

LeesVerberg volledige omschrijving

Kenmerken

Gebouwnaam Kennispoort

Status Beschikbaar

Servicekosten per jaar € 52,-

Bouwjaar 2000

Bouwvorm Bestaande bouw

Energielabel C

BekijkVerberg alle kenmerken

Interesse?
Maak een afspraak

Susan Hoens – van den Hurk


Kantoorruimte
Telefoon 06 41 43 41 01
Whatsapp

Locatie

John F Kennedylaan 2, Eindhoven

Reviews

Ik was op korte termijn op zoek naar een tijdelijke kantoorruimte in Eindhoven. Uiteindelijk ben ik bij Zoë terecht gekomen. Ze reageerde snel (zelfs op een vrije dag), afspraken konden op korte termijn ingepland worden en ik kon binnen 2 weken al de sleutels ontvangen. Ook op andere vragen heeft ze snel een antwoord of weet ze je door te sturen naar de persoon waar je beter bij terecht kan.

Jomie Jeurgens
Stralend gestemd

Na jarenlang zelfstandig de verhuur van kantoorruimten te hebben verzorgd, werd het in corona-tijd lastiger om geschikte huurders te vinden. Samen met Zoë van The Key hebben we dit opnieuw aangepakt en in korte tijd hebben we al meerdere huurders mogen verwelkomen. Daarnaast scheelt het ook veel tijd en geeft ze goede adviezen. Bedankt voor de fijne samenwerking Zoë!

Michiel Entrop
Business Support Center

Wat fijn om een makelaar te hebben die meteen reageert en de zaken goed regelt.

Sjoerd
Mores Leren

Samen op zoek naar de jouw nieuwe werkplek!