040 209 50 50 Contact

John F Kennedylaan 2 , Eindhoven

Kaart Brochure
€ 170,- tot € 185,- per maand excl. btw Kantoorruimte 193 m2
.
.
.

Omschrijving

John F. Kennedylaan 2 te Eindhoven

Kantoorgebouw ‘Kennispoort’. State of the art kantoorgebouw met optimale shared services, markant gelegen als poort van de TU/e Campus

TE HUUR € 170,00 per m² per jaar exclusief btw en servicekosten

OMSCHRIJVING OBJECT
Algemeen
Wie over de John F Kennedylaan naar het centrum van Eindhoven rijdt, kan het markante ovale gebouw op de kop met het station niet missen.

Het kantoorgebouw ‘Kennispoort’ is in 2000 gebouwd onder architectuur van Koen van Velsen.
Het zeven verdiepingen tellende gebouw heeft een ovale vorm waaruit verschillende volumes zijn weggenomen, waardoor er aan de oostzijde een U-vormige bovenbouw ontstaat en aan de zuidoostzijde de fiets- en wandelroute naar de groene en levendige universiteitswijk worden benadrukt.

Onderdeel van het gebouw is in 2020 nieuw opgeleverde sociale hart op de begane grond waar hospitality (receptie), koffiebar annex lunchroom alsook uiteenlopende mogelijkheden voor informeel overleg of flexwerken samenkomen in een sfeervolle professionele ambiance.

Op de 1e verdieping bevinden zich het vergadercentrum met uiteenlopende, volledige geoutilleerde vergaderruimtes vanaf 4 vanaf 4 personen tot circa 20 personen. Tevens is er een grote conferentiezaal beschikbaar, voorzien van vernieuwde AV-voorzieningen. De actuele tarieven van de vergaderruimtes zijn op aanvraag beschikbaar en te reserveren. Voor huurders van Kennispoort gelden aantrekkelijke, gereduceerde tarieven.

Het object beschikt over een energielabel C. Hiermee voldoet het object reeds aan de overheidsdoelstelling dat vanaf 2023 alle kantoorgebouwen minimaal een energielabel C dienen te hebben.

OVER KADANS SCIENCE PARTNER
Verhuurder, Kadans Science Partner, biedt tailor-made huisvestigingsoplossingen met toegang tot levendige ecosystemen die bijdragen aan de groei van organisaties. Hiermee wordt het succes van huurder geoptimaliseerd en wordt innovatie gestimuleerd. Zo krijgen bedrijven niet alleen een unieke werkruimte, maar ook gedeelde faciliteiten en toegang tot een uitgebreid netwerk.

Kadans Science Partner blijft als exploitant betrokken bij de huurders. Kadans is zo in staat voortdurend sturing te blijven geven aan de veranderende huisvestigingsbehoefte van een organisatie. Door deze opstelling blijven veel bedrijven lange tijd aan Kadans verbonden. Momenteel huisvest Kadans al ± 275 innovatieve bedrijven op 14 campuslocaties in binnen- en buitenland.

Voor meer informatie: kadans.com

Ecosysteem services
De ecosysteem services van Kadans Science Partner bieden onder andere toegang tot; een uitgebreid netwerk van innovatieve bedrijven en gerenommeerde kennis- en onderzoeksinstituten op science parks en campussen door heel Europa, netwerkbijeenkomsten, carrière- en community events, gedeelde labfaciliteiten en -instrumenten, meerdere business services, zoals intellectueel eigendom services, juridische services, human resource services en marketing & communicatie services, incubator en accelerator programma’s en vergaderfaciliteiten.

OPPERVLAKTE
In totaliteit omvat het kantoorgebouw circa 8.154 m² v.v.o. kantoorruimte, waarvan thans 193 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur.

Bouwlaag Vleugel Omschrijving Oppervlakte beschikbaar
1e verdieping Ingedeelde kantoorruimte ca. 193 m² v.v.o. per direct

Het beschikbare metrage omvat tevens een toebedeling in de algemene ruimte, de entree en het sociale hart op de begane grond.

LOCATIE
Bereikbaarheid
Per auto
Door de ligging in het centrum van Eindhoven is het object vanuit diverse richtingen uitstekend met eigen vervoer bereikbaar. De John F. Kennedylaan en de Boschdijk zijn goede in- en uitvalswegen vanuit en naar noordelijke en westelijke richting. Tevens is er een goede aansluiting op de rondweg.

Openbaar vervoer
Het kantorencomplex is op steenworp afstand van Eindhoven Centraal Station (CS) en busterminal ‘Neckerspoel’ gelegen en is daardoor ook optimaal bereikbaar per trein en bus.

Parkeren
Kennispoort beschikt over een eigen parkeergarage met een beschikbaarheid van 68 parkeerplaatsen, en 14 parkeerplaatsen op maaiveldniveau. Ook is het mogelijk om op de TU/e Campus te parkeren op basis van dagtarief. Op loopafstand ligt de parkeergarage Q-park onder het Kennedyplein als ook het openbare parkeerterrein aan de Professor Dr. Dorgelolaan. Daarnaast is er gratis openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Daarnaast kan men gebruik maken van de deelfietsen die bij het gebouw behoren of via de ‘Go sharing’ app de dichtstbijzijnde e-scooter reserveren. Beiden ideaal voor een afspraak in de nabije omgeving, de file te ontwijken of tijdens de lunchpauze te gebruiken om naar het centrum te gaan.

Omgevingsfactoren
Het kantoorgebouw Kennispoort heeft een zeer unieke, onderscheidende uitstraling en kan worden beschouwd als poort naar de TU/e Campus. De nabijheid van de campus zorgt voor dynamiek tussen studenten, startups, scale-ups en volwassen (high-tech) bedrijven, maar door de ligging in het
Central Business District en de binnenstad van Eindhoven zijn eveneens zakelijke dienstverlening, horeca en winkels op (loop)afstand aanwezig. Daarnaast ligt het Eindhovense Centraal Station (CS) op 3 minuten loopafstand.

Op de Campus zelf is tevens een ruim aanbod aan restauratieve voorzieningen gelegen, waaronder Grand Café de Zwarte Doos, University Club en Hubble Community Café. Ideaal voor lunch of vrijdagmiddagborrel.

In de directe nabijheid van het object bevinden zich o.a. Rabobank, Belastingdienst, HERE, Kadaster, KPN, VGZ, BCN, Brink Groep, ICT Automatisering, KPMG, Fontys Hogescholen.

Met de plannen van de gemeente Eindhoven (Masterplan Eindhoven XL) wordt dit gebied in de toekomst alleen maar hoogwaardiger en levendiger. Er zullen meer woningen aan het gebied worden toegevoegd en het station wordt uitgebreid. De Dommelvallei, waar het gebouw middenin staat, wordt in deze plannen een stadspark. Kortom: een toplocatie!

OPLEVERINGSNIVEAU EN FACILITEITEN
De kantoorruimtes worden opgeleverd met onder meer de navolgende voorzieningen:

Huidige kantoorruimte (1e verdieping):
• systeemplafond met LED-verlichtingsarmaturen;
• huidige vloerbedekking of desgewenst een nieuwe geëgaliseerde cementdekvloer, geschikt voor het aanbrengen van vloerafwerking;
• te openen ramen;
• huidige binnenzonwering*;
• CV-installatie met convectoren en/of radiatoren;
• luchtbehandeling en koeling via plafondunits;
• eigen toiletgroep (dames en heren gescheiden) per kantoorvleugel per verdieping;
• eigen pantryvoorziening;
• plintkabelgoten voorzien van wcd’s en huidige databekabeling*.

*: deze zaken zijn door een vorige huurder in het gehuurde achtergelaten en worden eenmalig ‘om niet’ aan huurder ter beschikking gesteld. Verhuurder staat niet in voor een juiste werking en eventuele aanpassingen, reparatie, onderhoud, vervanging en/of verwijdering komen voor verantwoordelijkheid en rekening van huurder.

HUURGEGEVENS
Huurprijs bestaande vleugel 1e verdieping
€ 170,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurprijs parkeerplaats
€ 1.200,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn
Vijf (5) jaar en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar.

Opzegtermijn
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar.

BTW
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Voorschot servicekosten
Op aanvraag.

De servicekosten omvatten naast het onderhoud installaties, schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes ook onder meer het eigen elektraverbruik, receptiebemanning en parkmanagementkosten.

Betalingen
Per drie (3) maanden vooruit.

Aanvaarding
Aanvaarding per direct.

Huurovereenkomst
Conform het model opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) 2015 met bijhorende Algemene Bepalingen.

LeesVerberg volledige omschrijving

Kenmerken

Gebouwnaam Kennispoort

Status Beschikbaar

Bouwjaar 2000

Bouwvorm Bestaande bouw

Energielabel C

Voorzieningen Te openen ramen
Kabelgoten
Systeemplafond
Toilet
Pantry

BekijkVerberg alle kenmerken

Interesse?
Maak een afspraak

Susan Hoens – van den Hurk


Kantoorruimte
Telefoon 06 41 43 41 01
Whatsapp

Locatie

John F Kennedylaan 2, Eindhoven

Reviews

Communcatie is helder en de vaart blijft er goed in. Fijn om met Zoë te werken!

Arlo

Ik ben Erik Stock van Place for Bizz, samenwerkingspartner van The Key. De samenwerking verloopt heel goed met Zoë Fliervoet, korte lijnen en een heel prettig contact. Er wordt snel geschakeld en afspraak is afspraak.

Erik Stock
Place for Bizz

Van oriëntatie tot aan afronding heel plezierig en efficiënt ondersteund door The Key. De ideale plek voor ons kantoor gevonden en heel vlot de procedure doorlopen – waarvoor hartelijk dank!

Patricia Beks
Directrice Tech to Market

Samen op zoek naar jouw nieuwe werkplek!